torstai 8. syyskuuta 2016

Pastellilla syksyynHeips ! Mun viikkoni onkin alkanut taas kerran fitfarmin ohjelman kanssa, viime vuonnahan kokeilin erästä toista ohjelmaa. Tämänkertainen on tarkoitettu raskaana oleville tai jo synnyttäneille (ja ihan muillekkin naisille). Tarkoitus olisi taas oppia säännölliseen syömiseen ja tehdä kotitreenejä jotta jaksaa pyörittää tätä vauva-arkea. Nyt jo kerinnyt hieman ohjelmaan perehtymäänkin rauhassa niin on aikaa istahtaa tietokoneen ääreen ja esittellä kynnet.

Pääroolissa on Essencen vaaleanlila pastelli-ihanuus Happy Nails. Tykkäsin tämän lakan siveltimestä ja se oli ihan täydellisen mallinen omille kynsilleni. Peitti hyvin kahdella kerroksella vaikka vaaleat saattavatkin olla aika haasteellisia. Tykkäsin tästä hailakasta sävystä. Lilat holoniitit löysivät tiensä kynsille ja sopivatkin kuin nakutettu. Nimettömään leimasin Konadin valkoisella kukkia laatasta BCN-018. Keskisormesta löytyy pohjalta Essencen valkoinen ja leimat Konadin vaaleanlilalla BP-L006 laatasta*. Lopputulos oli oikein kiva ja tykkäsin tälläisestä hempeästä kokonaisuudesta !
Mitä mieltä kynsistä ? Pidätkö hempeistä lakkauksista ?
* Leimauslaatta saatu testaukseen Born Pretty Storelta. 

- Jenni

4 kommenttia:

 1. Ihanaa hempeilyä! :) Harmillisen vähän tulee omilla kynsillä harrastettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)
   Mä tykkään ite niin erilaisista lakkauksista, toisena hetkenä hempeää ja seuraavana voikin olla neonvärejä tai vaikka mustaa. :D

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)