sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Musta liuku


Heips ! On tainnut iskeä jonkinlainen lakkauskriisi kun mitkään ideat eivät ole kynsille päässeet. Täällä on siis vietetty lakatonta viikkoa, mutta jos tänään yrittäisi kynsille jotain saada. Onneksi tähän lakkakriisiin auttaa yleensä pinterestin ihmeellinen maailma. 

Hyvin simppelillä linjalla on menty näissä kynsissä. Halusin tehdä ranskalaisen manikyyrin, mutta noiden tarrojen kanssa pelleily ei oikein herättänyt luottamusta joten tartuin meikkisieneen ja teinkin liukuväri ranskiksen. Liukuun käytin Essencen mustaa leimauslakkaa, koska tiesin sen olevan tarpeeksi pigmenttinen eikä sitä tarvinnut töpötellä montaa kerrosta. Koristeiksi valikoitui pitkästä aikaa ympyrä glittereitä joiden saaminen kuviin hopeisina tuotti aika paljon ongelmia. Tosi yksinkertaiset, mutta nopeat tehdä eikä tarvinnut mennä ihmisten ilmoille nakukynsillä. Tälläistä liukuranskista olen käyttänyt monesti aiemminkin kun on pitänyt nopeasti saada kynsille jotain. Ihan kivat nämä olivat, mutta menivät tilaisuuden tullen vaihtoon, että sai jotain monimutkaisempaa laitettua tilalle. Mitä mieltä kynsistä ? Millainen on sinun pikalakkauksesi ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Oikein kiva pikalakkaus! :) Mä usein teen kiireessä jonkun simppelin skittletten tai sitten glitterliukua timanteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :)
   Mä saan turhankin paljon aikaa kulutettua skittletteen tai glitterliukuun niin niistä ei olis mun pikalakkauksiksi. :D

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)