lauantai 3. syyskuuta 2016

Kuukauden kynnetHeips ! Elokuu hujahti ohi niin, että heilahti ja taas on aika käydä kuukauden aikana julkaistuja kynsiä lävitse. Seuravaksi saakin ruveta suunnittelemaan syksyisiä lakkauksia näiden kesäisten rinnalle. Postaus piti julkaista eilen niin kuin aiemmin kirjoittelinkin, mutta päivä oli sen verran tapahtumarikas, että aikaa blogille ei jäänyt. Täältä löytyy aiempi kuukauden kynnet-postaus.

Vihdoin pääsi kynsille myös viimeinen joululakka Essenceltä, eihän siinä kauaa vierähänytkään. Sekaan mahtui myös Essencen kesälakkoja ihanissa väreissä. Testituotteitakin tuli esiteltyä leimauslaattojen muodossa ja niistä ei ollut pahaa sanottavaa, toimivat kaikki moiteettomasti. Näitä kollaaseja kun tekee tulee joka kerta huomattua kuinka leimailu painoitteisia kynsiä teen, niillä saakin nopeasti kivoja kynsiä aikaiseksi. Pitääkin tässä kuussa poistua mukavuusalueelta ja kokeilla ihan jotain muuta. Lakoista löytyi kivoja uusia tuttavuuksia jotka varmasti pääset uudestaankin kynsille.

Lemppareita olivat tällä kertaa molemmat sinisävyiset lakkaukset numeroilla 2 ja 6. Muutkin olivat ihan kivoja, mutta ehkä epäonnistuinein mielestäni on lakkaus numerolla 3, levinneiden leimojen takia. 


Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleesi ?

- Jenni

4 kommenttia:

 1. Mun silmää miellyttää myös eniten numero 2, oikein kiva kokonaisuus ja tuo sininen on mukavan pirteä sävy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lemppari löytyi ! Pidän itsekkin tuosta sinisestä. :)

   Poista
 2. Nää on kyllä kaikki taas tosi nättejä! Omat suosikit on kuitenkin nuo tokat, ne on niin ihanan raikkaat ja kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! :)
   Sama lemppari löytyi siis sultakin. =)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)