maanantai 5. syyskuuta 2016

Mustia koristeluita

Heips ! Mukavaa sunnuntaita, toivottavasti alkava viikko olisi hieman aurinkoisempi kuin viikonloppu, että pääsee vielä nauttimaan ulkoilmasta ilman sadevarusteita. Vielä löytyy esiteltäväksi pirteämpiä lakkauksia vaikka nuo syksyiset hieman jo houkuttelevatkin. 

Aiemmin esittelemäni Essencen Turn Up The Volume pääsee nyt uusinta esittelyyn tällä kertaa koristeluiden kanssa. Turkoosin metallilakan koristelin valkoisella joten tämän kaveriksi halusin mustaa. Nimettömään pääsi kaksi mustaa niittiä koristeiksi. Pitsileiman valitsin Pueenin 28-laatasta ja leimaukseen käytin Konadin mustaa. Simppelit koristelut niin kuin oli turkoosinkin kanssa, mutta olivat nämä ihan kivat. Jos pitäisi valita kummissa kynsissä oli kivemmat koristelut niin pidin turkooseista enemmän, ne löydät täältä. Paljon muuta kerrottavaa näistä ei taidakkaan olla, mutta joskus lyhyt ja ytimekäs toimii paremmin !Mitä mieltä kynsistä ?

- Jenni

4 kommenttia:

 1. Simppelit, mutta nätit! :) Mulla on toistaseks jääny nämä Essencen metallilakat hyllyyn, mutta saattaa olla, että tarvin sitteki näitä yhen. Tai kaks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)
   Mä jätin ne myös monet kerrat hyllyyn vaikka niitä käsissäni pyörittelinkin, oli ne lopulta ostettava kun en päässyt niistä yli. Kaikkia en tosin hankkinut vain mielestäni kivoimmat. :)

   Poista
 2. Todella nätit! Pinkki ja musta sopii kyllä hienosti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! :) Ne sopii, sitä ei voi kieltää. :D

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)