maanantai 22. huhtikuuta 2013

Golden Rose Jolly Jewels

Golden Rose Jolly Jewels: 103, 105, 106
GR:n Jolly Jewels 103 näytti tältä kun sain sen vihdoinkin auki. Lakkaa oli ympäri korkin sisustaa ja pullon kaulaa.
Golden Rose Jolly Jewels 111 (Loput kuvasta paljastuu huomenna)










Heips ! Ensin meinasin esitellä mun kaikki uudet ostokset, mutta postauksesta olis tullu ihan hurjan pitkä niin päätin loput esitellä vasta huomenna. Tässä postauksessa pelkästään Golden Rose Jolly Jewels glitter lakat sekä blogi arvonnasta voittamani palkinto. Jollyja multa löytyy jo kaksitoista kappaletta ja loputkin ajattelin ostaa ehkä nettikaupoista kun Porissa näitä kaikkia ei edes ole. Itse ainakin tykkään näistä tosi paljon kun ovat edullisia, värivaihtoehtoja löytyy monia ja toimivat kiire lakka ratkaisuna hyvin.
Onko kenelläkään muulla  näitä kohtaan kauheata himotusta ? ;D



Tässä on kokonaisuudessaan koko palkinto mihin kuului seitsemän arkkia vesisiirtokuvia ja pussillinen erivärisiä kukka strasseja. Siirtokuvia löytyi pari hassua arkkia jo ennestään missä kuvat eivät olleet mieleisiä ja kukka strasseja mulla ei vielä ollut lainkaan. Joten nämä tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Nails & Lifestyle blogin arvonnasta voitin nämä. =)


Niin ja vielä perjantai päivä mulla vierähti "vapaa päivän" merkeissä. Nukuin pitkään, lakkailin kynsiä ja katselin Juhan kanssa telkkaria. Saatiin siis torstaina opettajalta nivaska tehtäviä korvaamaan meidän perjantain koulupäivä kun heillä oli joku seminaari (mikä lie) Raumalla ja palautus maanantaina. Eli suomeksi sanottuna etäpäivä. Minä reippaana tein melkein koko nippusen jo torstaina/perjantaina ja muutamaan vastauksen laitoin tänään. Eipä mulla muuta asiaa juuri nyt olekkaan, palaan huomenna muiden ostosten merkeissä ! =)

PS. Arvonta välilehdessä on nyt uusi arvonta lisätty, kannattaa käydä osallistumassa. Ihania palkintoja luvassa ! =)

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)