keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sky is not the limit, it's just the view !

Golden Rose Jolly Jewels: 107, 110, 112, 117
Golden Rose Jolly Jewels: 114 & 115
Facen kynsikoristekirppareilta: Pinkki leimauslakka, Saffron valkoinen nail art, Wild & Mild musta nail art, Flormar Holo 809, erilaisia fimopötköjä (+leikkuri) ja leimauslaatta m36
Tampereen Ideapark ostokset: Coral Las Vegas: Pop Star & Mirage ja H&M kynsienhoitosetti
25kpl stabiloita / 2kpl erilaisia kuiva shampoita

Heips ! Nyt pukkaa jo toista postausta heti perään. Esittelen taas vähän ostoksia, uudempia ja muutama esittelemättä jäänyt ostos. Jolly Jewelsejä multa löytyy vasta kahdeksan kappaletta ja vielä olisi loput kotiutettava jos kaikki lakat saapuu Suomeen myyntiin (niitähän on siis 23(?)kpl). Saa muuten vinkkailla nettisivuja, että mistä noita Jollyja saisi tilattua jos en niitä kaikkia Suomesta saa.

 Aika kynsipainoitteiset ostokset taas, mukaan eksyi niiden lisäksi pari uutta tuotekokeiluun joutuvaa kuiva shampoota ja iso paketti stabiloita. Stabiloille löytyy varmasti käyttöä ja jos laatu on vielä sama kuin noissa mun vanhoissa niin kestää useamman vuoden.

Niin ja vielä tosi hyviä uutisia, päästään näillä näkymin muuttamaan 1.5 jos suunnitelmiin ei tule muutoksia. Voisinkin kuvailla vähän, mitä ollaan jo ostettu/saatu tulevaan kotiin. En millään malttaisi odottaa muuttoa ! :)

Löytyykö samoja ostoksia kun mulla tässä postauksessa vai menikö jotakin hankitalistalle ?

Kiitos ja tervetuloa myös uusille lukijoille ja seuraajille FB:ssä ja Bloglovin'issa !
Kiitos myös ihanista ja piristävistä kommenteista ! :)

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia =) Piti ostaa testiin tota kuivashampoota kun oli tarjouksessa mut unohdin.Tosin normaalisti tais olla 2e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Juu, ostin nuo kun oli 1e puteli ja totesin ihan toimivaksi tavaraksi. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)