sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Shopping, shopping, shopping..


Heips !  Lupailin kuvia ostoksista mitä ollaan Juhan kanssa ostettu meidän tulevaan kotiin. Vuokrasopimus saatiin jo tehtyä ja alkuviikosta pitäis mennä hoitelemaan mm. mun opintotuki asia yms. Loppukuusta saadaankin jo viedä tavaroita kämppään ja 1.5 se on virallisesti meidän koti ! Alapuolella on Ikean tuliaiset tutultamme (nimeä en viitsi täällä mainita siksi "tuttu") tehtiin siis ostoslista ja saatiinkin melkein kaikki mitä listassa oli. Kiitos siitä. :)


1.  Lack-apupöytä, musta
2.  Pyyhenaulakko, musta
3.  Marius-jakkara, musta



4.  HOLMÖ-lattiavalaisin
5.  Snitta-pihviveitsi 12kpl
6.  Grundtal-ovikoukkuja




7.  Skubb- lokerikko
8. Tjusig-naulakko, 5 koukkua, musta (ei löytynyt netistä kuvaa naulakosta mustana.)

Ikean ostoksia en viitsinyt alkaa kokoilemaan vielä, siksi kuvat on otettu Ikean nettisivuilta.



Tiimarissa oli kodin sisustusjuttuja ja kaikkea muuta -50% ja -70% totta kai oli pakko mennä katsomaan, että löytyiskö mitään. Ostin 4kpl mustia punottuja pöytä tabletteja, mustia kynttilöitä 10kpl, punaista ja lilaa koristehiekkaa lähti myös mukaan.


Tiimarista lähti mukaan myös kodin yleispesuainetta ja ehkä värinsä takia pinkkinä, otin tiskiltä vielä ikkunanpesuainetta. Kumpaakaan ei ollut hinnalla pilattu ja täytyy sitten kämppää siivotessa kokeilla onko näistä mihinkään. :)


Tiimarissa oli kaikenlaisia askartelujuttuja alennuksessa myös, joten mukaan lähti nippu harmaita ja mustia A4 paperia (ei ollut muita värejä), lahjanarua, hopeoituja(?) sydämiä, 3D kortteihin sormuksia, pussillinen Confetti sydämiä sekä pussillinen isoja sydän strasseja myöskin kortteihin.


Lidlistä lähti kokeiluun Cien merkkistä käsirasvaa sekä täydensin mun vanulappu ja kynsilakanpoistoaine varastoa. Cienin asetoonitonta kynsilakanpoitoainetta ja Iseree merkkisiä vanulappuja.
Tiimarista ostin vielä samettijauhetta pastelli väreissä ja vähän tummemmissakin. Pääsen vihdoinkin kokeilemaan samettikynsiä ! :)


Raidalliset pöytätabletit 4kpl Tokmannilta tarjouksesta, hammasharja teline meillä on jo samaa sarjaa oleva saippuapumppupullo (ostopaikka en muista), sydämenmallinen tarjoiluastia/tuikkualusta kirpparilta.

Huomenna palailen 31 päivän haasteen kanssa, koska mulla on päivä 8 ja 9 kynnet tehty ja kuvattu. Myös muita kynsijuttuja lähipäivinä luvassa. Koitan toteutella sivupalkissa olevia toivepostauksiakin sitä mukaan kun aikaa riittää. Saa heitellä postausideoitakin, ettei tule tämmöisia parin päivän hiljaisuuksia kun en keksi mitään mistä kirjoittaa. :)

Oliko kivoja ostoksia ? Lähtikö jotakin hankintalistalle ?

EDIT//
Kirjoitan sittenkin tämän postauksen englanniksi, mutta sitä saa odottaa torstaihin asti. Koska lähden tiistaina reissuun ja tulen keskiviikkona takaisin. :) Saa silti heitellä mielipiteitä tohon kyselyyn sivupalkissa !

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Olet voittanut blogini arvonnan! Vastaisitko s.postiin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siistiä, kävin vastaamassa. :)
      En ollut kerinnyt tarkistaman s.postejani kun olin ti-ke laivalla.

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)