maanantai 1. huhtikuuta 2013

Follow my blog, with different ways.

Blogia on voinut seurata kesäkuun lopusta asti facebookissa. Jos tämä seuraamistapa on sinulle helpoin klikkaa TÄSTÄ ja käy tykkäämässä blogin facebook sivustosta. Facebookkiin päivitän kaikki blogissa julkaistut postaukset ja välillä saatan laittaa tulevista postauksista sneak peekkiä. 
Blogia voi seurata myös Bloglovin'issa. Jos tämä seuraamistapa on sinulle helpoin klikkaa TÄSTÄ ja ala seuraamaan blogiani. Bloglovin' sivustolle uudet postaukset ilmestyvät automaattisesti. 


Blogia voi seurata myös Blogilistalla. Jos tämä seuraamistapa on sinulle helpoin klikkaa TÄSTÄ  ja ala seuraamaan blogiani. Blogilistalle uudet postaukset ilmestyvät myös automaattisesti.






Päätin tehdä listan muistakin mahdollisista blogini seuraamistavoista kuin pelkästään tuo Googlen käyttäjäraati. Bloglovin'issa ja Blogilistalla olen ollut kauemmin kuin facebookissa, mutta ajattelin tuoda kaikki nyt tähän samaan postaukseen, että jokainen voi löytää sen mieleisensä seuraamistavan helposti tästä. Mainittakoon vielä, että kaikki löytyvät myös tuosta sivupalkista samassa järjestyksessä kuin tässä postauksessakin ja niitä kuvia klikkailemalla pääsee kyseisille sivuille ja sieltä seurailemaan/tykkäilemään.

Mitä kautta sinä seurailet blogiani ? Puuttuuko jokin seuraamistapa ?

Niin ja hyvää pääsiäistä kaikille ! 

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)