keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Day 19 : Galaxies


Heips ! Multa löytyy monet vielä julkaisemattomat kynnet, mutta päätinkin etuilla näiden kanssa jotka ovat tällä hetkellä kynsillä ja jatkaa samalla kynsihaastetta. Samalla tyhjeni kokeilemattomista yksi lakka ja kokeilemattomista koristeluistakin yksi. Näitä oli tosi hauska tehdä ja varmasti kokeilen pastelli versiotakin !

Kynsiltä löytyy yksi kerros Flormarin mustaa, joka toi peittävää jälkeä (tää on hyvä!). Mustan päälle lakkasin kerroksen Wet n Wildin Halucinatea tuomaan pohjalle holomaisuutta.
Mietin pitkään mitä värejä haluan galakseiksi ja katselinkin inspiraatio kuvia Pinterestistä. En halunnut liikaa värejä, joten valikoin lempi väreistäni pinkin, vaaleansinisen ja vaaleanlilan. Lakkojen töpöttelyyn käytin pikkuista keittiösienen palasta, joka värille omansa. Aloitin töpöttelyn sinisellä, siirryin lilaan ja viimeiseksi töpöttelin pinkkiä kahden edellä mainitun rajalle. Töpöttelyiden jälkeen tovi meni ennenkuin keksin, että mitäs sitä seuraavaksi laittaisikaan, no päädyin H&M:n Silver Frostiin ja lakkasinkin sitä yhden ohuen kerroksen jokaiselle kynnelle. Lakassa pientä hopeista glitteriä ja yhdenkokoisia hexejä, kerrankin harvasta glitterisyydestä oli hyötyä ! ;) Muutamaan kynteen koitin maalailla tähtösiä ja parit pilkut joka kynteen, päällyslakkaa ja valmista !

Meinasin pyörtyä onnesta kun nämä olivat valmiit, ensimmäinen kerta kun tätä kokeilin ja mielestäni onnistuinkin aika hyvin. Tykkään näistä kuin hullu puurosta ja olenkin näitä ihaillut lauantaista asti, mutta kun ei millään raaskisi ottaa pois. Uudet lakkaukset piti tänään tehdä, mutta päivästä vaan loppuu tunnit kesken, joten huomenna uusi yritys. Ei silti, kyllä näitä kehtaa katsella vielä yhden päivän ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
 • Flormar True Color : 027
 • China Glaze : Bahamian Escape
 • Yes Love : W192
 • Flormar Matte : M17
 • Ginatricot : White
 • Wet n Wild : Halucinate
 • H&M Lumikki : Silver Frost (etualalla)
 • dottingtool, sivellin ja pala sientä töpöttelyyn

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut galaxeja ? 

- Jenni

8 kommenttia:

 1. Söpöt!
  Mulla kans ekat galaxit varsinki onnistu hienosti, toka meni niin ja näin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! =)
   Saas nähdä kuinka käy kun kokeilen uudestaan. :D

   Poista
 2. Ihanat! Oot kyllä onnistunut näissä todella hyvin! :) Mulla meni se eka kokeilu vähän penkin alle ja en oo vielä uskaltanu kokeilla uudestaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin ! :) Kokeile ihmeessä uudestaan ! :P

   Poista
 3. Todella kivat! :) Mullakin on galaxit vielä testaamatta, pitäis kyllä kokeilla sitäkin koristelutyyliä piakkoin.

  VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)