lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pastellista pääsiäistä !Heips ! Kynsillä oli vielä vajaa puoli tuntia sitten nämä lakkaukset, jotka kuuluvat kategoriaan pääsiäishenkiset. Poistoon lähtivät, koska työssäoppimassa olessa olivat kärsineet vaurioita ja yhden kynnen paikka sanoi sopimuksensa irti. Idea täältä peräisin, värit hieman erilaiset ja en myöskään halunnut samoja värejä samoille kynsille. Näitä ennen on jo yhdet pääsiäiskynnet tehty, mutta ne menivät ihan piloille kun valitsin tipulakaksi lakan joka ei kuivunut koskaan, niistä ei varmaankaan kuvaa ole tulossa. :D Suunnitteilla on, että tänään, ehkä huomenna, sunnuntaina ja maanantaina julkaisisin pääsiäisaiheiset postaukset. Saa nähdä kerkeänkö, mutta materiaalia olisi jo hieman !

Kynsiltä löytyy siis muutama kokeilematon (3kpl) lakka, jotka sain ottaa syntipurkista pois. Hyvää tahtia olen niitä saanut vähennettyä ja eikä enään häiritse niin kovin ! Lakkoja löytyy kaksi hyvin levittyvää ja peittävää kerrosta, lukuunottamatta pikkurillissä olevaa BYS:in lakkaa on kolme kerrosta. Valkoiset viivat ovat GT:n Whitella tehdyt ja apuna käytetty ohutta sivellintä. Viivoista ei täydellisiä tullut, eikä varsinkaan oikeankäden, mutta teippien kanssa pelleily olisi tuottanut tuskaa ja kädethän tässä harjaantuu kun tekee vain siveltimellä.
Täydellisyyttä ei muutenkaan haettu vaan harjoitusmielessä viivoja joka kynnelle, siltikin tykkäsin näistä paljonkin vaikka ovatkin  koristeluiltaan yksinkertaiset ! :)

Hyvää pääsiäistä kaikille !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
 • Flormar Wet Look : WL04
 • Ginatricot : Pistage Dream 
 • OPI mini : A Definite Moust-Have
 • Flormar Wet Look : WL01
 • BYS : Baby Pink
 • Ginatricot : White
 • ohut sivellin

Mitä mieltä kynsistä ? Joko teillä on tipuja tai muuten vain pääsiäishenkiset kynnet ? 

- Jenni

6 kommenttia:

 1. Ihanat!! Mulle tulee mieleen noista kynsistä niitä raitalegginsejä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)
   Heeh, mulla tulee näistä mieleen jotkut karkit. :D

   Poista
 2. Tykkään - pirteät ja keväiset lakkaukset!! :)

  Ei oo tipuja kynsillä, mutta keväisiä pastellivärejä kyklä täälläkin just nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos kovin ! :)
   Yhdet tipu/pupu kynnet olen kyllä tehnyt, mutta ne meni kyllä ihan pieleen, joten pääsiäisviboissa tein sitten nämä. Pastellivärit on kyllä ihania ! :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)