tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäis kelmuilut


Heips ! Viimeistä pääsiäispäivää viedään ja huomenna paluu arkeen ! Eikös voisi vielä vähän lötkötellä kun vasta siihen makuun kerran pääsi ? :P  Esittelyssä tällä kertaa viikkoa ennen pääsiäistä tehdyt edelleenkin pääsiäismäiset kynnet. Nämä on tehty sitä varten jos en kerkeä pääsiäisenä lakkailemaan kuten kävikin loppujen lopuksi.

Kynsillä on kaksi kerrosta Flormarin oranssista mattalakkaa, joka peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Kelmuilua en ollut kokeillut aiemmin, joten halusin tehdä sen joka kynteen. Lakkasin siis Flormarin päälle kerroksen vaaleanpunaista lumikkilakkaa ja sen ollessa vielä märkää töpöttelin elmukelmulla lakan pintaa. Ei siis yhtään vaikeaa ja nopeaakin vielä. Jotenkin hauskat saa näinkin helpolla koristelulla aikaiseksi, tykkäsin kyllä ! :)

Käytetyt  kynsilakat :
 • Flormar Matte : M16
 • H&M Lumikki : Make Me Blush


Päätinkin esitellä ylläolevat kynnet joista jo kerroinkin aiemmin, nämä siis olivat ne epäonnistuneet yksilöt. Hauskasti meni kun niiden kuvaaminenkaan ei onnistunut mitenkään päin. Lähtivät poistoon kyseisen kuvan jälkeen. Koristeluista tuli todella tökeröt ja keltaisen tipun lakkakin oli aivan kamala eikä kuivunut lainkaan. En siis tykännyt ! :D

Mitä mieltä pääsiäis kelmuiluista ? 

- Jenni

4 kommenttia:

 1. Kummatki kynnet näyttää kivalta! :)

  Mä tein vähän erillailla nuo elmukelmu -kynnet. Laitoin lakkaa paperin päälle ja sitten kelmulla otin sitä siitä. Tuputtelin ensin suuremman osan lakkaa paperille ja sitten kynteen. :) Täytyy koittaa vielä tätä toista tapaakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimiset ei kyllä omaan silmään.. :D

   Ai, tuommonenkin tapa löytyy, pitääkin kokeilla sitä ! :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)