lauantai 12. huhtikuuta 2014

Glitteriä ja holoa


Heips ! Tällä kertaa kynsillä vähän kesäisempää yhdistelmää, limenvihreää ja hopeista hololakkaa, pisteenä i:n päälle löytyy myös glitteriä ja niittejä. Holoa miettiessäni ajattelin sen auringon paistavan seuraavana päivänä, mutta pyh se mitään paistanut.

Lakkasin ensimmäiseksi kaksi kerrosta valkoista, koska tarkastellessani limeälakkaa ajattelin jäljen olevan epätasaista vain yhdellä kerroksella. Nailsin väri on aivan ihana ja kesäinen, mutta lakatessa juoksee kynsinauhoille ja on tosi luirua. Kolme kerrosta jouduin laittamaan, jotta olin edes melkein tyytyväinen, siltikin jälki oli epätasaista. Ajattelin tilanteen pelastuvan glitterlakalla, mutta noh, aika meh.. Luonnossa kun katseli vihreitä niin selvästi näkyi epätasaisuudet, mutta en ymmärrä kun sitä ei kuvissa näy vaikka en muokannutkaan kuin vähän valoisuutta. No, neljännen kerroksen olisi luultavasti vielä tarvinnut ja siihen ei enää hermot riittäneet kun kerran alla oli jo kaksi kerrosta valkoista. Tämä tuskin saa jäädä lakkalaatikkooni kun onhan niitä parempiakin ominaisuuksiltaan, väri on kyllä mahtava mutta sekään ei nyt riitä syyksi pitää tätä. Vielä olisi Nailsin korallinsävyinen testattavana, saa nähdä millainen se on.

Etusormesta ja pikkurillistä löytyy kerros Flormarin harmaata cremea ja päälle laitoin myöskin Flormarin hopeista holoa. Jotenkin tuntuivat alastomilta joten lisäsin hopeiset ovaaliniiti kynsien tyveen. Tehdessä kyllä hermoja koeteltiin Nailsin puolesta, päivän oli kynsillä kunnes yhdestä kynnestä taipui kulma ja piti lakat poistaa jotta sen sai korjattua. Ihan kivat kynnet kyllä eivät herättäneet suurempaa ihailua.


Käytetyt lakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : White
  • Flormar Wet Look : WL03
  • Flormar Holographic : 808 (ei kuvassa)
  • Seppälä Nails : ei nimeä (mennyt uudelle omistajalleen)
  • Yes Love : 9
  • strassikynä ja hopeiset ovaali niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Kokemuksia Nails lakoista ?

- Jenni

7 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)