perjantai 1. elokuuta 2014

Holo vesiputous


Heips ! Tänään olisi kuukauden ostoksien esittely, mutta ostoksia ei paljoa ole kertynyt joten teen ensikuun lopussa sitten kahdelta kuukaudelta. Suurin osa lakkaostoksistakin on jo päässyt kynsille, mutta niistä ensi kuussa enemmän. Bloggailuani on hidastanut tässä muutaman päivän aikana riehuneet ukkoset ja yöllä ei huvita kirjoitella, harmi vain kun olisin muutamat kynnet vielä halunnut esitellä tässä kuussa.

Kynsiltä löytyy Seppälän Nails-lakkaa, jonka esittelin kesäkuun ostospostauksessa. Tämä yksilö on väriltään sininen enkä alle laittanut mitään värilakkaa vaan halusin kokeilla lakan peittävyyden kerrostamalla sitä itseään. Lakka peitti kynteni 2-3 kerroksella riippuen levitys tavasta, kaikkiin kumminkin laitoin kolme. Lakkaa katselin päivän ilman mitään koristeluita ja aurinkokin suosi joten holoa tuli tuijoteltua töissä ollessa aina välillä. Yhdessä aurinkoisessa kuvassa onnistuin hieman holoefektiä saamaan kuvaankin. Kiitettävästi holottaa vaikka moni on näitä mollannutkin, pääasia, että itse ainakin tykkäsin ! Koristeluiksi päädyin pitkästä aikaa vesiputoukseen, koska en koko lakkausta halunnut piilottaa. Vesiputouksiin valitsin hopeisen holon, sinisen glitterin ja valkoisen koristelulakan. Piti niitäkin käyttää pitkästä aikaa, kun ovat niin tyrkyllä kynsinurkauksessakin hyllyllä LP-levy kulhossa, siltikin jäävät liian vähälle huomiolle. Lakkauksista tykkäsin kyllä, enkä ole tainnutkaan tehdä kaikkiin kynsiin vielä vesiputousta. Nyt on sekin tehty !

Kynsistä elämän iloihin, tänään loppuivat kesätyöt ja palkkaakin sain. Tulikin tilattua avokin kanssa Porispere 2014 tapahtumaan liputkin. Vaikka se onkin elokuun alussa, päätettiin vähän etukäteen irrotella loppukuun 3-vuotis päivän kunniaksi. Ollaan se kyllä ansaittukin ! Kaiken huipuksi vanhenen taas yhdellä vuodella maanantaina, täytän 19 ja ainoa ajatus on, että taasko mulla synttärit on ja mihin kuluva vuosi on mennyt ? :D

Mukavaa torstaita !



Käytetyt kynsilakat :
  • Nails Hologram : 08
  • Hopea holo koristelulakka
  • Sininen glitter koristelulakka
  • Valkoinen koristelulakka

Mitä mieltä kynsistä ? Tykkäätkö vesiputouksesta ?

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)