keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesäinen Cocktail


Heips ! Viimeksi täällä kirjoitteli 18-vuotias, mutta eilen tulikin taas yksi vuosi lisää ja olenkin jo 19-vuotias ! Synttäri kynnet pitävät sisällään pinkkiä ja vaaleanpunaista, niistä bloggailenkin sitten myöhemmin. Syntymäpäivä tulikin vietettyä ihan kivoissa meiningeissä, ostin itselleni lahjaksi muutaman vaatekappaleen sekä 12kpl Essencen lakkoja Halpa-Hallista !

Jos nyt kumminkin niihin kynsiin. Kynnet syntyivät uusista tulokkaista ja koitin ne mätsätä Vanilla Sorbetin kanssa. Idea siis lähtöisin siitä. Sain nimipäivälahjaksi poikaystävältäni tämän Vanillan sekä Strawberryn, ensimmäiseksi kokeiluun lähti tämä valkoinen. Nimettömään alle laitoin kerroksen The valkoista ja päälle kerroksen Vanillaa. Ohuesti kun levitti niin glitteritkin asettuivat mainiosti.

Koitin mätsätä muutkin lakat Vanillassa oleviin glittereihin, mutta eivät ihan menneet yhteen, aika liki kumminkin. Etusormessa ja pikkurillissä kaksi hyvin levittyvää kerrosta Boysenberryä ja muissa kynsissä onkin Peach Coctailia myöskin kaksi kerrosta. Molemmat tosi herkullisia värejä ja yllätyin niiden yhteen sopivuudesta. Laitoin vielä neliöniitit pariin kynteen sekä keskisormiin kokeilin siirtokuvia, jotka joskus tuli jonkin arvontavoiton mukana. Mulla on kaksi arkkia näitä, molemmat erilaisia. Toiset ovat sinisiä kukkasia ja nämä kauniit violetit. Kuten kynsikuvista näkyy kynnelle laittaessa väri häviää ja se näyttää melkein mustalta. Ei siinä nätiltä näyttää vieläkin, mutta auta armias kun siirtokuvasta jäi lakkaan ikävä raja ja ei meinannut millään asettua paikoilleen, kaiken huipuksi tykkäsivät rypistyäkkin. Harmikseni kuvissa ne näyttävät kivoilta, mutta livenä ne olivat kamalia. Eivät meinanneet edes irrota pitkänkään liottelun jälkeen. Saa nähdä mihin nämä joutuvat, niitä toisiakin olen jo kokeillut sama tapahtui niillä.

Tykkäsin väreistä ja lakoista paljonkin, mutta paha maku jäi suuhun noista siirtokuvista. Onneksi löytyy hienoja ja helppojakin siirtokuvia, jotka eivät jätä rajoja !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : White
  • Ginatricot : Peach Coctail
  • Ginatricot : Boysenberry
  • Seppälä : Vanilla Sorbet
  • Oranssit ja lilat niitit
  • Kukka siirtokuvat

Mitä mieltä kynsistä ? Omistatko jo Sorbetti lakkoja ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea synttärien johdosta <3 Ja juu vanilla sorbetti löytyy Pyörittelin niitä muitakin mutta jostain syystä jätin ne hyllyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin ! <3
      Hyvä, että Vanilla edes löytyy ! Itse meinasin ne kaksi muutakin ottaa, mutta jätin hyllyyn. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)