maanantai 25. elokuuta 2014

Glitteristä liukua


Heips ! Höhöö, nämä kynnet ovat melkein kuukauden takaiset. Nopeaa ja simppeliä piti saada, mitkä kestävät kesätöissä. Kynnet täyttivät kriteerit hyvin, taisin näillä vipeltää neljäkin päivää jollen enemmänkin.

Pinkkiä kynsillä on kaksi kerrosta ja edelleen tykkään tuosta wettiksen leveästä siveltimestä (jos ei oteta lukuun, että se on pikkurilliin aivan liian iso). Muille kynsille onkin oikein mainio, mutta pikkurillin kynnet vaan on pienet. :D Levittyi yhtä hyvin kuin viimeksi tällä lakatessa.
Pitkään oon etsinyt kultaista glitterlakkaa sen uupuessa kokoelmastani. Kultainen löysikin tiensä luokseni Kynsikoristekirppiksen kautta, se olikin pakko parittaa pinkin kanssa. Ideana oli glitterliuku kynnen kärkeen sienellä töpöttäen, mutta eihän tuota ihan liu'uksikaan voi sanoa. En antanut sen häiritä vaan auringon paistaessa ihastelin kultaisten glitterien kimallusta ja nautin kesästä ja ei täydellisistä työkynsistä. Ainahan ei voi täydellisesti onnistua, jotta on jotain kehitettävää, eikö ?

Mukavaa sunnuntai iltaa ! 


Käytetyt kynsilakat :
  • Wet n Wild : Candy-licious
  • Ginatricot : Top of the line
  • Cesars pikakuivattaja (ei kuvassa)

Mitä mieltä kynsistä ? Miten sinä teet glitterliu'un kynnen kärkeen ?

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)