torstai 1. tammikuuta 2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 16 : New Year's Eve

Heips ! Viimeistä postausta tältä vuodelta viedään nyt ja myöskin viimeiset haastekynnet. Muutama tunti niin vuosi taas vaihtuu ja uudet kujeet ja lakkaukset on täällä taas. Muutamat kynnet tältä vuodelta jäi esittelemättä joulukalenterin takia ja ne koitankin esitellä vuodenvaihteen jälkeen. Muutaman kokeilemattomankin sain kokeiltua ennen tammikuuta ja koristeluita myöskin. Vielä on silti matkaa, että kaikki pääsevät kokeiluun.

Kynsiltä löytyikin aluksi kaikista vain Golden Rosen mustaa kaksi kerrosta. Peukkuihin ja etusormiin laitoin vain hopeiset neliöniitit, etteivät ihan paljaiksi olisi jääneet. Tiesin ettei Million Chances peitä itsestään joten siksi lähdin kerrostamaan sitä mustan päälle. MC:tä pistin loppuihin kynsiin kaksi kerrosta, jotta olin tyytyväinen. Tämä on aivan ihana duochrome shimmerillä. Violettia, pinkihtävää, punertavaa, kultaista, vihreää ja mitä vielä. Erittäin haasteellinen kuvata ja siksi mulla onkin pari kuvaa ilman leimoja. Tämä on koettava livenä. Ihana kimallus siis sopi mielestäni uuden vuoden kynsiin ja vielä oli korkattava Pueenin Encore-setti. Kukkia ja kiemuroita Konadin mustalla SE03B-laatasta. Näissä on aivan ihania kuvia (4 laattaa ovat kaksipuoleisia), mutta kansion ja suojusten toteutus on aika sieltä syvältä. Harmitus onneksi ei ole niin suuri kun on kauniita kuvia leimattavaksi ! Näillä kynsillä mennäänkin tämä vuoden vaihde vaikka olikin tarkotus pinkkiä ja uutta OPI:n lakkaani laittaa kynsille, mutta taitaa tällä kertaa olla liian myöhäistä, ehkä sitten huomenna. :)

Mukavaa uutta vuotta kaikille ! Suuri kiitos kuluneesta vuodesta, kaikista lukijoista/seuraajista sekä ihanista kommenteistanne ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Golden Rose : 12
  • Konad : Black
  • Konad päällyslakka
  • Ginatricot : Million Chances
  • Pueen SE03B
  • Hopeiset neliöniitit
  • Leimasin

Mitä mieltä kynsistä ? Teitko uuden vuoden kynnet ? 

- Jenni 

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)