maanantai 5. tammikuuta 2015

Kahdet pikalakkaukset



Heips ! Tällä kertaa esittelyssä kahdet tosi yksinkertaiset pikalaukkaukset. Omia postauksia nämä eivät yksinkertaisuudessaan vaatineet sekä saan hieman lyhennettyä odottavien lakkauksien listaa niin kaksien lakkauksien esittely samassa on hyvä vaihtoehto.

Nämä tein kun oltiin menossa kylään jossa yhden tytön lemppareihin väreihin kuuluu pinkki. Yllättäen myöskin oma lempparini on pinkki ja Flormar ei ole jättänyt vielä kertaakaan pulaan. Tätähän olen mainostanut ennenkin, että peittää 1-2 kerroksella ja jos oikein kiire on riittää yksi. Ilman minkäänlaisia koristeluita ei tietenkään voinut lähteä joten nopeasti niitit paikoilleen, kerros pikakuivattajaa ja menoksi. Kuten kuvistakin hieman näkee niin kuvatessa meinasi puhelin seota pinkin kirkkaudesta, mutta onhan se oikeastikkin kirkas ! Näistä tykkäsin kaikessa yksinkertaisuudessaan paljonkin ja menivät näyttävistä pikakynsistä. :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Flormar Matte : M17
  • Holo niitit *saatu
  • Mereneid päällyslakka


Näistä toisista en oikein välittänyt enkä oikein viihtynytkään näissä. Pohjalta löytyy 2-3 kerrosta Flormarin 008:saa. Tätä sävyä on vaikea kuvailla, likainen punaoranssi, hopeisella kimalluksella. En tykännyt sävystä kynsillä vaikka kuinka yritin siihen tottua. Ei natsannut yhteen ihonvärin kanssa eikä sävy itsessään herättänyt positiivisia tunteita. Nämä on kiiressä tehty kun jotain oli saatava ja kokeilemattomia tyhjennettävä. Pitkään aikaan en ollut käyttänyt koristelulakkoja joita alkuaikoina luuli tarvitsevansa joka värissä. Valitsin mustan ja hopean, nämä ostettu Seppälän aleista parilla eurolla. Viivoja ja pilkkuja sinne ja tänne. Tälläiset abstraktit viivat ja pilkut eivät ikinä näytä yhtä hyvältä itse tehtyinä kuin muiden lakkailuissa ja se todistettiin jälleen kerran (hieman jankkiintunut musta saattoi myös vaikuttaa). Ei toiminut vieläkään, mutta näiden pitikin kestää vain seuraavaan iltaan ja pidempiin lakkaus hetkiin. Jälleen yksi lakka meni odottelemaan uutta omistajaa ja niitä onkin kertynyt jo iso määrä, että pitäisi varmaan ruveta niitä myymään..


Käytetyt kynsilakat : 
  • Flormar : 008
  • Wild & Mild : Musta
  • Wild & Mild : Hopea
  • HK Girl

Mitä mieltä kynsistä ? Kummat iskee enemmän ? Millainen on sinun pikalaukkauksesi ?

- Jenni

6 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)