tiistai 27. tammikuuta 2015

Petroolia


Heips ! Aluksi ilmoitankin, että blogille ei ole aikaa nyt yhtä paljon kun yleensä. Työssäoppimis paikalta kestää melkein tunnin tulla bussilla kotiin ja illalla välillä on muutakin menoa. Hyvällä tuurilla olen siis vasta kuuden jälkeen kotona ja ensimmäisenä ei jaksaisi pakertaa postausta. Pahoittelut siitä, mutta kirjoittelen niin paljon kun vaan kerkeän !  Hieman tämä järjestely harmittaa itseänikin kun tykkäsin joka toinen päivä postailla, vaan nyt tuntuu päivästä loppuvan tunnit kesken kun kaikkea olisi kiva tehdä. 

Kynsille päätyi jälleen yksi voittamistani Dependin lakoista. Sävy 425 on tumman petrooli turkoosilla shimmerillä. Shimmer näkyi kyllä kynsillä, mutta kuviin sitä oli vaikea saada. Levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Dependin seuraksi valitsin pitkästä aikaa Jolly Jewelin 114. Tykkään tästä glitteristä vaikka siinä onkin tikkuja seassa. Sopi mainiosti Dependin pariksi. Keskisormiin halusin tekstileimoja (koska ne vaan on parhaita) Pueenin 86-laatasta Konadin Herburn Bluella. Viikonloppuna sain vihdoin kätösiini uudet lamppuni ja nämä onkin ensimmäiset kuvat mitkä niiden alla otin. Harjoittelua ja kameran säätöä vielä, mutta ovat todella paljon parempia kuin vanhemmat kuvat. Nämä olivat pikalakkaukset kerrassaan, mutta tykkäsin näistä silti. Nämä kestivätkin hyvin neljä päivää kun en millään jaksanut vaihtaa lakkoja. Nyt mulla onkin Ginan kevät lakoista osa kotiutunut ja niitä polttelisi päästä kokeilemaan vaikka eilen lakkailinkin ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Depend : 425
  • Golden Rose Jolly Jewels : 114
  • Konad : Herburn Blue
  • Pueen 86

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo ostellut kevät lakkoja ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Nätit! Mua kyllä kovasti himottais Ginan reissu ja uudet lakat... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitps paljon ! :)
      Sitten vaan Ginaan käymään, ne uutuudet vaan on niin nättejä ! :D

      Poista
  2. Oi, ihanat kynnet! :) Yhden Ginan pastellilakan kotiutin kevätlakkana, mutta en muuta.... Pitää meinaan vahtia rahapussia nääs ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin ! :)
      Mä kotiutin kuusi niistä kevätlakoista, loput haenkin vasta ensi viikolla. Niin pitäisi munkin, mutta mutta.. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)