sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Berry & Mauve Suede


Heips ! Kynsillä yhdellä kertaa kolme kokeilematonta lakkaa ja yhdet leimat uudesta laatasta. Alan olemaan jo pro tässä uusien yhdistelyssä. Pakkohan niitä on yhdistellä tai kokeilemattomia ei saa ikinä nolliin ja ne ahdistaa vaikka koitan olla ottamatta stressiä niistä. Kaikenlisäksi uutuudet lymyilevät yhdellä hyllyllä (kynsilakkahyllyssä) tyrkyllä, joten niitä ei voi noin vain unohtaa. Tosin vanhemmat kokeilemattomat ovat kyllä paikoillaan, mutta tikkupurkista löytyvät kyllä. 

Jos asiaan mennään niin tällä kertaa taas vuorossa lilaa skittletteä. Mukaan pääsi yksi lakka, jonka ostin facenkirpparilta ennen joulua, ostin myös aiemmin esittelemäni W7:n ja muutaman muun. Olen lakat unohtanut esitellä facebookin puolella. Tämä oli siis W7 Mauve Suede, herkullinen lila ja peittää 1-2 kerroksella. Nopeasta kuivumisesta plussaa, kuivuu siis mattapintaiseksi (vai satiini?), mutta halusin sen kiiltävänä joten lisäsin päällyslakan. Myös ennen uutta vuotta kotiutin kauan himoitsemani OPI:n I Snow You Love Me:n kynsiryhmän kautta, joten halusin sitäkin vihdoin kynsille. Kahdet glitterit peukaloissa ja etusormissa. Tämä on myös päässyt useampaan otteeseen jo käyttöön. Ginatricotin Berryn löysin alekorista 1,50€ ja sen myös sovitin lakkaukseen, luulin tämän sävyisen jo omistavani, mutta ei sentään. Ihana purppura creme ja peittää kahdella kerroksella. Nimettömissä Ginatricot White ja leimat Pueenin 49-laatasta, leimaukseen käytin W7 Mauve Suedea ja toimi moitteettomasti. Lakkaus sisälsi lemppari elementtejäni ja tykkäsin näistä tosi paljon ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • W7 : Mauve Suede
  • Ginatricot : Berry
  • OPI : I Snow You Love Me
  • Ginatricot : White
  • Pueen 49

Mitä mieltä kynsistä ? Mitkä ovat lakkauksen lempi elementtejäsi ? 

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Oih, tosi kauniit lakkaukset! Oon kyllä niin kateellinen ihmisille jotka osaa leimata näin hienosti, itse tappelin juuri muutaman tunnin yrittäessäni harjoitella kyseistä taitoa, eikä kyllä onnistu, vaikka kieli olisi miten päin tai testaisi mitä tahansa kikkaa. Damn it.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin ! <3
      Kyllä se leimaaminen on niin rakettittiedettä, että itsekkin harjoittelin kauan ja vieläkään en aina ole tyytyväinen leimoihin. Sinnikkäästi vaan harjoittelet kyllä se siitä vielä onnistuu. Itse huomasin onnistuvani vasta löllöllä ja niillä pienillä pinkeillä ei tullut muutakuin ennenaikaisia harmaita. Kunnon leimasin, laatat ja pigmenttiset lakat sekä mulla xtran poistoaine on toimiva kombo. :)

      Poista
    2. Okei, kiitos! Mäkin hommasin just löllön kun aattelin ottaa härkää sarvista, ja sillä ainakin kun toimii tarpeeksi nopeasti saa kuvan siirtymään kynnelle, mutta niin vaihtelevalla lopputuloksella kuin olla voi... argh. No, ehkä tää tästä :D

      Poista
    3. Joidenkin lakkojen ja laattojen kanssa pitää olla nopeampi. Varsinkin jos kuva ei ole kaiverettu kovin syväksi ja jotkut lakat kuivuu samantien laattaan kiinni. Laattojen putsaamiseen käytetty poistoainekin voi vaikuttaa, varsinkin jos sisältää öljyä. Itsellä toimii se uusi xtra parhaiten. Niin moni asia voi vaikuttaa leimaukseen, ettei ole tosikaan. Kukaan ei ole seppä syntyessään ja uskon sun vielä oppivan ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)