lauantai 21. helmikuuta 2015

#Ablecs15 Week 2 : Matched To An Outfit




Heips ! Tarkkaavaisimmat saattoivat huomatakkin, että eilen kerroin blogin facebook sivuilla uudesta tietokoneestani. Eli nyt löytyy multakin perusläppäri omalta kynsinurkkaukseltani. Avopuolisokin siis pääsee joskus koneelle ja lakkojakaan ei ole ympäriinsä kun bloggailen vastaisuudessa siellä missä lakat sijaitsevat. Aika siistiä vaikka itse sanonkin ! Ilmoittelin vielä lisäksi, että tänään en blogin pariin uuden koneen tutustumisen takia kerinnyt ja puolet päivästä(ja yöstä) vierähtikin kuvia siirrellessä. Osa kuvista jo tästä löytyy, mutta tärkeimmät eli kynsikuvat ovat vielä meidän pöytäkoneella. Luulin homman olevan piece of cake, mutta haukkasinkin kakusta isomman palan mitä luulin, kuvia olikin _paljon_ ja kaikki oli tietenkin saatava ja heti.. Nyt vihdoin on kynsikuvat tässä ja näin yömyöhään aikaa istahtaa ja bloggailla. Olen siis lapsenvahtina ja vahdittavan nukkuessa onkin hyvin aikaa kirjoitella. :)

Vihdoin kannoin minäkin korteni kekoon ja sain osallistuttua toiseen tämän viikon haasteeseen. Aiheena siis  'Matched To An Outfit'- eli asuun sopivat kynnet jos suomentamaan rupeaisi. Olin todella tylsällä tuulella ja kynnet tein inspiroituen pinkistä hupparistani jossa on valkoinen vetoketju. Hopeaa mukana kun sormukseni, Nominationini sekä lävistyskoruni ovat hopeanväriset. Sekä jalassani oli mustat tennarit. Asu oli siis melko perinteinen farkut ja huppari yhdistelmä jonka takia en asukuvaa nyt ottanut lainkaan. Toivottavasti pärjäätte ilman. :D

Pinkkinä toimi Ginatricotin Raspberry kahdella kerroksella. Tämä oli lähimpänä hupparin sävyä, mutta siltikin osoittautui hieman liian tummaksi. Tosi kaunis vadelmanpinkki ! Peukaloihin hopeiset kolmioniitit. Keskisormissa kaksi kerrosta Tiia Vanhatapion hopeista Mercuryä. Nimettömissä onkin The valkoista ja Konadin mustalla leimat. Leimat BM-618 laatasta, ruusuleimat eivät liittyneet asuun mitenkään vain niiden musta väri. Tosi simppeli skittlette, mutta niin oli asukin. En yleensä pukeudu vapaa-ajalla mitenkään erityisesti vaan yleensä huppari/farkut tai collegehousut/huppari. Niistä ei mitään kovin erikoista saa aikaiseksi, mutta nämä sopivat kyllä asuun mihin ne teinkin. Lopputulos oli mieleeni ja niin mun näköiset kynnet jälleen ! :)

Mukavaa perjantaita ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :

  • Ginatricot : Raspberry
  • Ginatricot : White
  • Tiia Vanhatapio : Mercury
  • Konad : Black
  • BM-618
  • Hopeiset kolmioniitit

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo osallistunut haasteeseen ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Oih, kauniit kynnet! <3 Onneksi olkoon omasta läppäristä, se helpottaa bloggausta huomattavasti! Meilläkin oli miehen kanssa yhteinen kone vielä kuukausi sitten, mutta sitten hankittiin mulle oma perusläppäri ettei tule turhaa tappelua "tietokone-ajoista" hahaa :D Mutta onhan tämä nyt ihanaa, kun ei tarvitse miettiä että milloin ehtii postaamaan sen mukaan, että kumpi on koneella ensin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle taas ! <3
      Heeh, meillä sai kuulla valitusta siitä, että koska toinen pääsee koneelle kun minä istuin aina kirjoittelemassa blogia. Nyt ovat asiat huomattavasti helpottuneet ja saan viettää aikaa blogin parissa niin paljon kuin haluan ja toinenkin pääsee koneelle eikä tarvitse aina odotella. :D Mieskin on iloinen ja minä myös. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)