keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kuukauden Kynnet



Heips !  Jälleen kerran ollaan vähän myöhässä tämän kanssa, mutta annettakoon se minulle anteeksi kun olen kumminkin ollut ahkera työssäoppija ja autokoululainen. Päivissä ei vaan tunnu tunnit riittävän ja kynsiäkin tullut tehtyä säälittävän vähän. Kotonakin olen joko puoli kuuden tai seitsemän jälkeen. Joten aika on rajallista ja tekemistä enemmän kuin aikaa. Mutta tämä kiirellisyys ei onneksi ole lopullista ja ahkeruus palkitaan ! 

Pinkkiä ollaan nähty tosi vähän kynsillä nyt lähiaikoina, mutta sentän yhdet rehellisen neonpinkit pikalakkaukset tein tammikuussa. Huomasin myös, että 'epämääräinen' viivojen sutiminen ja pilkuttelu ei ole minun juttuni, ei vain jotenkaan tuntunut oikealta. Myös aika keväistä väriä valitsin China Glazelta ihanan korallisen/oranssin muodossa. Jälleen on skittlette ollut kovassa käytössä se vaan on niin mun juttu. Kokeilemattomia on taas kokeiltu paljon, mutta vanhoja unohtamatta. Leimailu, glitterlakat ja tekstuurit ovat myöskin olleet suuri osa skittlettejä. Tämän kollaasin kynsistä tykkäsin eniten 1, 3, 5 ja 6. Ykköspaikan jakavat koralli/hopeat (3.) ja lilat (5.). Vähiten pidetyt olivat lakan ja koristeluiden puolesta kynnet numerolla 2. 


7. Berry & Mauve Suede  8. Roller Coaster  9. I Snow You Love Me  10. Petroolia  11. Green Dust  12, 13 & 14. 3x Epäonnea

Tässä kollaasissa onkin loput kuvat kuukauden kynsistä. Sinivihreää ja punalilaa oli enemmistö kynsistä, mutta yhdet nudetkin olivat listoilla. ISYLM:n saavuttua hyppysiini olisin voinut käyttää sitä joka lakkauksessa ja sitä nähtiinkin pariin kertaan. Vielä on lakkauksia suunnitteilla kyseisen lakan kohdalle kun siihen tuskin koskaan kyllästyn. Todella Ginatricot, Essence ja Depend voittoisia lakkoja käytin tammikuun aikana. Vielä on muutama Gina, Essence ja Depend kokeilematta. ;) Skittlette pääsi valloilleen myös tässäkin kollaasissa, sekä leimailut ja glitterlakat. Muutamat ei niin onnistuneetkin lakkaukset esittelin, koska ei kynsimaailma(ni) ole joka päivä pelkkiä onnistuneita lakkauksia. Pueenin ja Bundle Monsterin laattoja olen testaillut ahkerasti joten leimailutkaan eivät aivan heti ole loppumassa. Vähiten pidetyt kynnet tässä kollaasissa olivat 12, 13, ja 14, koska ne eivät onnistuneet niin kuin olin suunnitellut enkä tykännyt siis lopputuloksestakaan. Muut kynnet olivatkin mieleeni. 

Lopulliset suosikit molemmista ovat 3, 5, 7, 10 ja 11. Ne onnistuivat juuri kuin halusinkin, värit sekä koristelut toimivat myös yhteen. Hieman erilaiset lempparit tällä kertaa eikä edes samoissa väreissä ! :D

Tammikuun suurin juttu oli varmaan vihdoin saamani kunnon kuvausvalot, vielä en ole täysin onnistunut kuvissa, mutta harjoitusta ja kameran säätämistä. Uusimpia kuvia tullaankin varmasti näkemään jo tässä kuussa, vielä olisi muutamat vanhojen lamppujen alla kuvatut ennen uusia tuulia ! 
(Kynnet nro 10. on otettu uusien lamppujen alla.)

Mitkä ovat sinun lempparisi kummastakin kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? Inspiroiduitko joistain lakkauksista ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Ensimmäisestä kollaasista eniten mieleen olivat : 1,5 ja 6, toki noi kaikki oli todella onnistuineita, joten valinta oli vaikea!
    Toisesta kollaasista ehdottomasti lempparit on 9, jotka apinoin äitini kynsille juuri ja se rakastui niihin täysin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit ! Meillä näytti olevan muutama sama lempparikin, nämä on aina niin kivoja tietää, että kuinka jonkun toisen lempparit eroaa omista. Hyvä, että äitisikin tykkäsi tuosta koristelutyylistä, on tuo ISYLM vaan niin ihana ja helppo tapa koristella ! :)

      Poista
  2. 1, 3 ja 7 lempparit. Värit ja koristeet niin mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että löysit lempparit. Sulla taitaakin olla aika samanlainen värimaku kuin mulla ! :)

      Poista
  3. Oi, kaikki on tosi ihania :) Omia lemppareita olis 5, 7 ja 11 :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi ! Sultakin löytyi samoja lemppareita kuin multa. <3

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)