maanantai 9. helmikuuta 2015

Teemaviikko | Ystävänpäivä : Pastellinen rakkaus


Heips ! Olen ystävänpäivän lähestyessä miettinyt aiheeseen sopivaa teemaviikkoa. Idea lähti viime vuoden teemaviikosta, jotka löytyykin tunnisteella teemaviikko. Huomasin kuvia ja lakkauksia katsellessani, että olen kehittynyt paljon kuvien ottamisessa ja myöskin koristeluissa. Teemaviikon halusin myös sen takia kun on hyvä syy tehdä ällönromanttisia ja siirappisia kynsiä eikä yhdet ystiskynnet oikein kata kaikkea mitä haluaisin kokeilla. Tarkoitukseni on osallistua myös tämän kevään #Ablecs15-haasteeseen ja kahdet niistä kynsistä nähdäänkin nyt teemaviikolla. Yritän siis postailla joka päivä 14.2 asti jos näin ei pääse käymään niin joka toinen päivä. Kynsiä olen jo useammat tehnyt varastoon joten ei pitäisi tulla hoppu niiden tekemisen kanssa.

Kevään uutuuksia Ginatricotista ja näissä kynsissä se kattaa Pearin ja Green Dotin. Pear on vihreäkeltainen (eri valossa enemmän keltainen) pastellilakka. Lakassa on mukana myös vihreää shimmeriä, jota ei kuvissa näy. Peitti nämä melko lyhyet kynnet kahdella kerroksella. Green Dot glitteriä halusin tämän kanssa kokeilla ja se pääsikin nimettömiin. Tosi nätti vihreä/valkoglitter, hexglittereitä ja neliöitä. Harmikseni glitterit eivät erottuneetkaan niin hyvin kynnellä mitä oletin. Kaunis glitter siltikin, pakko kokeilla uudemman kerran jonkin muun sävyn päälle. Kun kerran suunnitelmissa oli erilaiset ystävänpäiväkynnet pohjavärin suhteen niin leimoilla on hyvä mennä hempeilyn puolelle. Love-tekstit etusormiin ja xoxo-tekstit keskisormiin, leimat tehty OPI:n Haven't The Foggiestilla. Ensin en meinannut saada kuviota mitenkään nousemaan ja vihdoin kun onnistuin sain lätkittyä ne vinoon useamman kerran. Monen uusinnan jälkeen sain kynsille hieman vinon xoxo-tekstin ja liian sivussa olevan love:n. En antanut niiden häiritä, koska nukkuminen kuulosti paljon paremmalta kuin leimojen uusiminen monetta kymmenettä kertaa. Ihan kivat näistä tuli vaikka eivät olekkaan pinkit tai punaiset ystiskynnet. Lakoista tykkäsin myös ja ovatkin varmasti kovassa käytössä keväällä ja kesällä. 

Näin alkoikin teemaviikon ensimmäinen päivä, vielä olisi muutama edessä. Alku onkin melko pehmeä lasku hempeily kynsiin, ettei tämän viikon jälkeen tule punaiset ja pinkit korvista ulos. Toivottavasti te tykkäätte teemaviikoista yhtä paljon kuin minäkin. Niitä on niin mukava seurata ja myöskin tehdä ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :

  • Ginatricot : Pear
  • Ginatricot : Green Dot
  • OPI : Haven't The Foggiest
  • BM-412 
  • BM-411

Mitä mieltä kynsistä ? Onko teemaviikko hyvä vai huono juttu ? 

- Jenni 

6 kommenttia:

  1. Mahtavaa, iso plussa teemaviikolla. :) Näitä on mukava seurata.
    Kynnet on myös oikein kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että teemaviikoista tykätään ! =)
      Ja kiitos kehuista. :)

      Poista
  2. Oi kun ihanat lakkaukset, hyvin sopivat teemaan nämäkin :) Tuo Pear on kyllä ihana sävyltänsä, kotiutin kyseisen ihanuuden itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kovasti ! <3
      Pear on kyllä nätti lakka, sä olitkin sillä jo tehnyt kauniit lakkaukset jossa Pearia käytit. =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)