sunnuntai 1. helmikuuta 2015

3x Epäonnea

Heips ! Tämän kuukauden viimeisessä postauksessa esitellyssä onkin kolmet jollain tapaa epäonnistuneet lakkaukset. Kynsiharrastajakaan ei voi aina onnistua ja joskus menee niin lujaa penkin alle ettei ole tosikaan. Kaikista lakkauksista (pääsääntöisesti) otan kuvat vaikka eivät onnistuisikaan, jotta voisin oppia tekemistäni virheistä. Blogiin päivitän joitain epäonnistuneita en läheskään kaikkia. Nyt kolmet lakkaukset jotka jollain tapaa eivät onnistuneet tai eivät näyttäneet siltä kuin mielikuvissani. 



Nämä olivat yhdet joululakkaukset, jotka eivät näyttäneet lainkaan siltä miltä ne mielessäni näyttivät. Ideana oli siis kultaiset joulunauhat punaisella taustalla. Valitettavasti leimat eivät erottuneetkaan niin hyvin kuin olisin halunnut, tarvitsen siis paremman kultaisen leimailuun ! 

Pohjalta löytyy vanhempaa Flormaria MG05:sta, joka magneettilakkana on myyty. Nämä kaikki aikoinaan ostin, mutta en oikein magneetti efektille syttynyt ikinä. Nämä ovat kyllä nättejä ihan näinkin, kuivuvat nopeasti ja peittävät kahdella kerroksella. Kaunis metallinpunainen joka oli pakko yhdistää kultaiseen. Leimat Pueenin 45-laatastaa Wet n Wildin Gold Albumilla. Leimailuun kokeilin muuteen Pueenin pinkkiä leimasinta. Nimettömiin tiensä löysikin pitkästä aikaa H&M:n  Gold / White Glitter. Penkin alle näissä mentiin leimoissa, ei vaan näyttänyt niin hyvältä kuin olisin halunnut tai no hyvä, että ne edes näkyivät. 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :

  • Flormar Magnetic : MG05
  • Wet N Wild Fergie : Gold Album
  • H&M : Gold / White Glitter
  • Pueen 45 & Pueen leimasin


Dependin tummanpunainen / luumuinen shimmer pääsi kynsille. Tämäkin oli sävyltään aivan ihana ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Mukaan halusin myös Dependin kultaisen jolla lähdinkin tekemään liukua kynnen vapaalle kasvulle, tähän asti mentiin vielä niinkuin olin suunnitellutkin. Kokeilin Dependiä myös paperille leimaukseen ja toimi hyvin. En tosin tullut ajatelleeksi pohjan tummuutta yhtään. Leimat siis hukkuivat liukuun ja tummaan pohjaan. Eli näissäkin mentiin päin puuta leimoissa ja niiden näkyvyydessä. Leimoina käytin lumihiutaleita ja niiden keskelle laitoin kultaiset niitit, joiden avulla saikin paikannettua hiutaleet. :D

Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Depend : 419 (tum.pun)
  • Depend : 417 (kult.)
  • BM-H01
  • BM-H02
  • Kultaiset niitit


Hemppis kynsiä olin hakemassa ja siinä hieman onnistuinkin. Essencen New York City Call on kaunis satiininen nude ja peittää 1-2 kerroksella. Kuivuvuuskin oli tosi nopea. Peukaloissa oli kaksi nudea helmenpuolikasta, jotka nyt eivät valitettavasti kuvassa näykkään. Tähän yhdistin H&M:n Nerd nuden jota on keskisormissa ja nimettömissä. Maanläheiseen piti pitkästä aikaa laittaa leopardikuosia. Leokuosin teinkin Essencellä ja MO:n Becca's Brownilla, apuna käytin pilkkutikkua. Kaikki oli hyvin kunnes laitoin päällyslakan joka levitti eläinprintin ruskeat kohdat. Kokeilin siis Dependin nopeasti kuivuvaa päällyslakkaa. En tiedä onko se pikakuivattaja vai vaan nopeasti kuivuva, mutta ensimmäiseksi kokeilu kerraksi ei ollut kovin mukava kokemus. Annan sille toki vielä uuden mahdollisuuden vaikka vain värilakalle. Nämä siis epäonnistuivat päällyslakan takia(?) joka teki hieman suttuisen oloiseksi osan lakkauksesta. 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Essence : New York City Call
  • H&M : Nerd
  • Models Own : Becca's Brown
  • Pilkkutikku
  • Nudet helmenpuolikkaat

Pitäisikö epäonnistuneet lakkaukset jättää blogin ulkopuolelle ? Mikä on sinun kultainen leimauslakkasi ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Nättejä kaikki mun mielestä. En mää ois näitä epäonnistuneiksi osannu luokitella ees. Mun mielestä on kiva nähä epäonnistuneitaki lakkauksia, koska ne on normi lakkailuelämään kuuluvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Nämä luokittelin itse epäonnistuneiksi kun eivät menneen niin kuin olin suunnitellut ja jokin lakkauksissa häiritsi. Itse lakkaajahan on aina kriittisin tekeleitään kohtaan. :D Mä oon myös samaa mieltä tuosta, että ne ei niin onnistuneetkin on kiva nähdä, koska kukaan ei voi joka kerta onnistua ja se kuuluu tähän ja moneen muuhunkin harrastukseen. :)

      Poista
  2. Pyh ja pah, hienoja nämä ovat! Viimeisissä en edes huomaa tuota leviämistä :D Mutta tiedän kyllä tunteen, kun kynnet alkaa ärsyttää jonkun pikkujutun takia, kun on odottanut parempaa lopputulosta. Viime viikolla tein vaikka itse valko-harmaan liukuvärin johon olin pitkästä aikaa tyytyväinen, ja halusin yhdistää sen kanssa mustia pilkkutikkukukkia. No, kaikki meni hyvin kunnes lisäsin päällyslakan liian aikaisin (=kiire teoriatunnille) ja kukkaset vähän levisivät. Jos odotuksen niiden kynsien kanssa eivät olisi olleet niin suuret, olisin julkaissut ne, mutta kun olin niin varma että niistä tulee kertakaikkisen upeat, ja sitten joku mokoma päällyslakka pilasi kaiken, niin en voinut edes kuvata niitä kun harmitti niin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä siinä onkin kun itse ei lainkaan ole tyytyväinen niin silloin vasta kehuja sateleekin, mutta kiitos sullekkin ! :D Kynsillä siitä pikkujutusta tulee nopeasti 'iso juttu' ja kynsistä ei vaan tykkää lainkaan. Mulla HK Girl on varma valinta päällyslakassa, jos erehdynkään kiireessä kokeilemaan jotain toista niin varmasti koristelut leviää tai muuta vahingollista tapahtuu Mulla on tässä muutenkin kiirettä juurikin autokoulun takia kun on teoriat ja ajotunnit 4krt viikossa ja kaikki vasta klo 16 jälkeen niin illalla vasta olen kotona joten jos lakkaukset eivät onnistu niin ei niitä ole aikaa uusia kuin vasta seuraavana päivänä. Se vasta sitten harmittaakin katsella niitä kooko päivän. :D Niin ja piti vielä noista leopardeista sanoa, että kyllä ne vähän levisivät, tosin kuvasta ei sitä oikein näy vaan ovat hieman sumeat, siltikin se otti omiin silmiin niin paljon liikaa. :P

      Poista
  3. Minusta kaikkea voi julkaista ja kivojahan nää ovat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin ! :) Tokihan se on bloggaajan itse päätettävissä, että mitä julkaisee, mutta ei lakkailu ole aina onnistumisia ja täydellisyyttä joten en sitä halua lukijoillekkaan uskotella niin olevan. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)