lauantai 14. helmikuuta 2015

Teemaviikko | Ystävänpäivä : #Ablecs15 Week 1 : Something Other Than Pink


Heips ! Tänään ollaan oltu hiihtoloman alkamistunnelmissa sekä vähän extempore käyty lävistettävänä. Nyt tämän neidin korvaa koristaakin industrial. Olen kuulemma pian reikiä täynnä. Mutta sovin olla eri mieltä, tällä hetkellä löytyy huulesta, kielestä ja nyt korvasta (jos korviksia ei lasketa). Nyt on jo vuosi kielikorun ottamisesta ja sain myös samalla vaihdettua korun pienempään ja tämä onkin musta. Innolla odotan hiusten pesua ja niiden harjaamista not. Onhan nyt mulla se lävistys mistä olen kauan haaveillut ! :)

Lävistys intoilun jälkeen siihen varsinaiseen aiheeseen, nimittäin jälleen teemakynsiin. Kaikkia Ginan uutuuksia en vielä ole kynsille saanut, mutta nyt mukaan valikoitui taas yksi. Ihana likaisen harmaa creme. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja tämä olikin se otsikossa oleva 'jotain muuta kuin pinkkiä'. Ihan kokonaan en ilman pinkkiä voinut olla, koska teemaviikko ja pinkki on pop. Peukaloihin laitoin Dustin päälle kaksi vaaleanpunaista niittiä, piti ottaa pinkkejä mutta katsoin niiden olevan lähellä keskisormen sävyä. Näin ei sitten ollutkaan. Keskisormissa pohjalla kerros Tigerin pinkkiä ja kaksi kerrosta Goldenrosen pinkkiä tekstuuria. Ilmeisesti en ravistanut pulloa kunnolla, kun tekstuuri pinta oli melko heikko. Nimettömässä Ginan Whitea ja love leimat Konadin Greyllä laatasta BM-311. Suukot ovat Konadin Magentalla BM-303 laatasta. Vaikka niitit olivatkin väärän väriset ja tekstuuri pinta hieman heikko niin tykästyihin näihin silti. Aika rauhalliset, mutta silti pinkki tuo niihin räväkkyyttä ja suukot ja love tekstit sitä ystävänpäivän herkkyyttä. Rakastuin ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Ginatricot : Dust
  • Ginatricot : White
  • Tiger : 49
  • Goldenrose Holiday : 65
  • Konad : Magenta
  • Konad : Grey
  • BM-311
  • BM-303
  • Vaaleanpunaiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Onko ystävänpäiväkynnet jo valmiit ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Tosi söpöt kynnet ja nuo leimauslaatat on kyllä pakko metsästää jostain. :)
    Mä taiteilin eilen illalla ystävänpäiväkynnet, postaus tulee tänään iltapäivällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin ! Noita laattoja löytyy Bundle Monsterin omilta sivuilta niin yksittäin kuin setteinäkin. Sieltä olen osan BM-laatoistani ostanut kun Suomessa on niin huono saatavuus. Mahtista, pitääkin käydä katsomassa ! :)

      Poista
  2. Mahottoman ihana lakkaus! Iski kyllä minuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit ! Tämä olikin myös yksi omista teemaviikon suosikeista. :)

      Poista
  3. Kauniit on nämäkin! <3 Tuo harmaan sävy on tosi ihana, pitäisi itsellekin hankkia joku vastaava :) Ja hei, onnea kauan haaveillun lävistyksen hankkimisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! <3 Tuo on kyllä nätti sävy, ehdottomasti tarvitset sen. Se on kyllä jännän harmaa, tuollainen likainen ei täysin puhdas vaalean harmaa. :P Kiitos vielä tuohon viimeiseen, tässä kuussa on kerinnyt tapahtumaan jo paljon mitä haaveissa on ollut. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)