torstai 12. helmikuuta 2015

Teemaviikko | Ystävänpäivä : #Ablecs15 Week 1 : Will You Be My Valentine ?


Heips ! Tänään teemaviikkoon kuuluukin ensimmäiset kynnet #Ablecs15 haasteeseen. Päätin taas osallistua mukaan kun vime syksynäkin otin osaa. Tälläkään kertaa en ota stressiä jos en kaikkia kynsiä kerkeä tekemään vaan teen kynnet niin usein kuin tuntuu luontevalta. Aiheena näissä kynsissä Will You Be My Valentine ? 



Kynsille pääsi kahta uutta juttua. Dependin pinkki kynsilakka sekä Fingr'sin siirtokuvat. Depend 421 on tosi herkullinen pinkki jossa sinistä shimmeriä. Lakka oli melko paksua levittää, mutta peitti hyvin kahdella kerroksella. Huono asia tästä paljastuikin poistamis hetkellä, tämä ihana pinkki oli värjännyt kynnetkin pinkeiksi vaikka mulla olikin Trindin Nail Repair + kaksi kerrosta aluslakkaa. Pienellä buffaamisella sain suurimmat pois ja kynnet eivät onneksi enää ole pinkit. Harmillinen juttu, kun lakka itsessään oli niin nätinsävyinen ja tämän kokeilemista odotinkin eniten. 
Muilta kynsiltä löytyy Ginan valkoista ja keskisormeen halusin kokeilla V-manitarroilla tuollaista 'liukua', pinkkinä käytin Dependiä. Nimettömiin lähdin kokeilmaan näitä Fing'rsin siirtokuvia, olin näistä aiemmin lukenutkin, että näitä kannattaa käyttää samallalailla kuin lasten ihotatuointeja. Leikkasin siis sopivan kokoisen kuvan, laitoin kynnelle ja varovasti kastelin meikkisienen palalla. Ensimmäinen yritys meni mönkään vaikka olinkin varovainen, mutta sain kuvan silti pahasti ryppyyn. Uudella yrityksellä onnistuinkin paremmin ja sain jotain kynnellekkin. Pitää harjoitella vielä niiden kanssa hieman onhan mulla myös niitä sarjisaiheisinakin. Lopuski laitoin vielä glittereitä ISYLM:sta pilkkutikun avulla. 

Lopputulos oli oikein pinkki ja tyttömäinen, mikä olikin vallan mainio yhdistelmä ja siksi näistä tykkäsinkin. Olen ajatellut antaa Dependille vielä mahdollisuuden ja kokeilen sitä jonkun toisen aluslakan kanssa. Kynnet sopivat hyvin tähän teemaviikkoon sekä #Ablecs15 haasteeseen. :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Depend : 421
  • Ginatricot : White
  • OPI : I Snow You Love Me 
  • Fing'rs siirtokuvat
  • V-manikyyri tarrat (ei kuvassa)

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut Fingrsin siirtokuvia ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Jälleen yhdet upeat ja teemaan sopivat kynnet! :) Värit ja koristelut iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla että tykkäsit ja kiitos paljon ! :)

      Poista
  2. Söpöt! Mulla tuo samainen Depend värjäs kans kynnet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =)
      Vaikka ihana onkin niin aika suuri miinus tulee kyllä siitä että värjäsi kynnet ikävän pinkeiksi. :/

      Poista
  3. Oih kun on nätit lakkaukset! <3 Harmi että Depend värjäsi, kun muuten on niin nätin sävyinen lkka :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! <3
      Ajattelin rohkaistua ja kokeilla värjääkö jonkun muun aluslakan läpi, kun en voi vain luovuttaa kun samanlaista ei multa löydy. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)