perjantai 13. helmikuuta 2015

Teemaviikko | Ystävänpäivä : Pink Rose


Heips ! Neljättä päivää viedään ja jälleen pinkkiä luvassa ! Näiden kynsien jälkeen onkin enää kahdet kynnet esiteltävänä, hyvällä tuurilla julkaisen vielä sunnuntainakin teemakynnet vaikka ystävänpäivä onkin lauantaina. Kahdet kynnet vielä vai teenkö koko viikon loppuun sunnuntaihin asti ?

Lisää Ginatricotin uutuuksia kynsillä. Heidi esittelin ihanat kevät uutuudet blogissaan ja mun piti mennä ne sitten kotiuttamaan itsellenikin. Näihin kynsiin valitsin kaksi uusista kevät lakoista, Pink Rose ja Cotton. Molemmat creme lakkoja ja peittivät nämä lyhyet kynnet kahdella kerroksella. Pinkkejä ei voi olla koskaan liikaa ja tämä olikin tosi herkku sävy. Cotton on vaaleanpunertava nude, kaunis lakka tämäkin ja sopi hyvin pinkin kanssa yhteen. Nimettömissä kerros Jolly Jewels 104 glitterlakkaa Cottonin päällä, en muistanut glitterin olevan näin peittävä vaan tarkoituksena oli, että Cotton jäisi näkyviin. Peukaloissa oli hopeiset pyörylä glitterit kynnen tyvessä, niistä en huomannut kuvaa ottaa. Cottonin päälle keskisormiin leimasin sydämiä hellittely teksteillä BM-H16 laatasta. Leimat tehty Konadin Pastel Pinkillä. Leimat eivät ihan olleet niin siistit kuin olisin halunnut. Niitä oli vaikea saada selkeänä kuvattua, että tekstit erottuvat kun taitaa tuo kamerani vedellä viimeisiään tarkentaa kuvia muutenkin kauan. Ihan kivathan näistä tuli ja lakoistakin tykkäsin !  


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Ginatricot : Pink Rose
  • Ginatricot : Cotton
  • Golden Rose Jolly Jewels : 104
  • Konad : Pastel Pink
  • Pyöreät glitterit
  • BM-H16

Mitä mieltä kynsistä ? Millä kuvailet kynsikuvat ? 

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Siis mistä saa nuita tarrajuttuja tai nuita missä lukee "love me" tai tuon tyyppisiä :o tosi ihanat! mullekki kelpais tommoset kynnet ystävänpäiväks <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en melkein lainkaan käytä kynsitarroja vaan mulla on vesisiirtokuvia tai leimoja. Näissä kynsissä nuo vaal.pun. sydämet missä on tekstejä ovat leimoja.
      Näissä kynsissä esiintyneet love tekstit ovat siirtokuvia, Fing'rs merkiltä. Omani olen ostanut Pick n' Paystä, mutta voi löytää myös muualtakin, kannattaa googlailla. Noita käytetään samallalailla kuin lasten ihotatuointeja.
      http://i-dont-think-twice-i-just-do.blogspot.fi/2015/02/teemaviikko-ystavanpaiva-ablecs15-week.html

      Kiitos paljon ja mukava kuulla, että pidit ! Olivat myös omaan mieleeni. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos ! Olihan nää aika barbit, pitkästä aikaa ! :D <3

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)