maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 13 : DIY Kalenteri Osa 2

Blurry Up !, Blubble Di Blue, Powdery Beige, #Rebel, Indian Summer, Matte About You, Fame Fatal
Heips ! Nyt onkin jo toisen kalenteri katsauksen vuoro, tämän tekeminen hieman viivähti kun kamerasta olikin akku loppu ja piti sen antaa latautua hetken jotta sai kuvat otettua. Edellinen katsaus löytyy täältä. Näistä lakoista ei vielä ole yksikään kynsille päässyt, mutta viimeksi esittelemästäni joukosta on jo kaksi päässyt kynsille ja yksi blogiinkin asti.

Kynnet ovat jääneet hieman taka-alalle nyt kaiken keskellä ja ovat saaneet myös kovasti osumaa ja tänään niistä tulikin oikein lyhyet, ehkä liiankin ja siltikin jäi muutamasta kulmat puuttumaan. Nyt niille pitäisi vielä keksiä joku kiva lakkauskin vaikka vierastankin näin lyhyttä mallia. Huomennakin koko päivä menoa ja meininkiä, mutta pitäisi silti jossain välissä keritä katselemaan Essencen Merry Berry lakkoja. Lakkojen swatchailyäkin meinasin tänään jatkaa, mutta päädyinkin listaamaan lakkoja vihkoon joita ei ole tikutettu, sillä mulla on tikut ihan loppu. Niitä pitää tammikuussa tilata niin ei tarvitse jouluruuhkassa odotella. Tikuttamattomia olikin vain muutama (miljoona). Voisin jaaritella vaikka loppu päivän, mutta jos kumminkin jatkaisin lakkailuja, taitaa joku näistä meinaan päästä kynsille !

Muistakaa osallistua arvontaan, huomenna arvotaan ! 

Muistan lukeneeni Kickin joulukalenteri tarjouksista taas facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä ja siellä puhuttiin taas Seche Viten olevan tarjouksella. Ärsytti, koska Porissa ei kyseistä liikettä ole tai niin vielä viime viikolla luulin. Huomasin ihan vahingossa kyseisen liikkeen käydessäni ostoksilla. Palasin tarjouksen ollessa voimassa ja kotiutin kaksi Seche Viteä vaikka mulla ei siitä aiempaa kokemusta ollutkaan. Luotto HK Girlini täyttöpullo on uhkaavasti vajunut joten ostin tätä kokeiluun kun kaksi sai edullisesti, vielä ei ainakaan ole ollut kutistumista mistä monet puhuvat. Olisi tämä ainakin helpommin saatavilla kuin HK Girl. Toivotaan nyt vain parasta tämän kanssa ! 

Mitä mieltä Diy kalenterista ? Millaisia kalentereita sinulla on ? 

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Harmittaa kun en jaksanu lähteä kicksiin ostaan tuota =)Vauvanhoito vei taas voiton ja onhan se miljoona kertaa tärkeempi.Mullakaan ei tuosta seche vitestä kokemusta mut kaikki kehuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä tärkeämpää. :)
      Oon käsittänyt sen olevan aina välillä tarjouksessa ja nyt olikin hyvä mahdollisuus kokeilla.

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)