sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 11 & 12 : Joulupaperi kynsiä ja hiusmuutoksia


Heips  ! Tänään onkin tuplaluukku pienten joulukiireiden takia ja onhan tämä periaatteessa hyvä näin en olisi hiusjutuista kyllä yhtä postausta kirjoittanut (ei niistä nyt niin paljon asiaa ole). Joulupaperi nimitys näille kynsille tulee leimauskuosista joka mielestäni muistuttaa ihan lahjapaperia. En ole muuten paketoinut vielä yhtäkään pakettia..

Tämän tummanharmaan lakan sain diy kalenterin ensimmäisellä viikolla. Lakka pääsikin hieman vahingossa kynsille sillä mulla oli suunnitelmissa punaiset joulukynnet, mutta tartuinkin tähän. Arvelin tämän olevan pigmenttinen ja sitä se olikin, peitti hyvin kahdella kerroksella. Tämä kuivuu mataksi joten en heti huomannut tämän kimaltelevuutta vaan vasta laitettuani pikakuivattajan. Mielestäni tässä näkyy ihan pientä sinistä ja pinkkiä hohdetta, ei ehkä kumminkaan ihan shimmeriä, en tiedä. Kimallusta ei kuviin kyllä saanut, mutta näkyy kyllä vielä leimojenkin jälkeen. Leimat laitoin vasta myöhemmin kun oltiin suuntaamassa pikkujouluihin ja mitään radiakaalia lakanvaihtoa en pystynyt tekemään. Aluksi ajattelin leimaavani lumihiutaleita, mutta huomattuani tämän laatan päällä vielä suojakalvon oli se aika testata. Leimat Konadin valkoisella Bundle Monsterin Holiday kokoelmasta BM-H03. Simppelit, mutta sopivat pikkujouluihin oikein hyvin ja myös vaatetukseni väreihin. Aina ei tarvitse olla punaista ollakseen jouluinen. Tykkäsin ! 


Sitten vielä niitä hiusmuutoksia. Harvemmin esittelen muutenkaan enää naamakuviani tai muitakaan kuin kynsijuttuja, mutta nyt näin kivan muutoksen myötä halusin siitä teillekkin kertoa. Monta vuotta mulla on ollut pitkät hiukset ja värinä musta / tummanruskea ja yhtäkkiä tuli täysi stoppi ja halusin muutosta. Keväällä leikattiin vain latvoja ja nyt syksyllä olen laittanut kaksi värinpoistoa  jotka vaikuttivat enimmäkseenn juuriin. Muukin sävy toki muuttui hieman ruskeammaksi eikä ollut enää musta. Hieman reilu viikko sitten istuin parturin tuoliin, yli viiden vuoden tauon jälkeen uskalsin sen tehdä, liian monet kerrat olin pettyneenä lähtenyt kotiin. Tällä kertaa annoin pituudesta ottaa reilusti pois ja latvasta tehtiin vielä hieman rikottu. Kerrankin tehtiin niin kuin pyysinkin ja olin tyytyväinen kotiin lähtiessä. Värjäsin vielä ruskealla värillä ja avot, vielä kun saisi latvoja hieman vaaleammiksi niihin on tumma tarttunut todella hyvin kiinni. Onneksi latva ei ihan noin vaalea ole kuin kuvassa vaan salamanvalo sitä vaalensi siitä mitä se oli. 

Nyt olenkin ollut paljon ahkerampi kampausten tekijä ja hiukset eivät vain ole auki  tai kiinni. Kiharatkin pysyivät jopa kaksi päivää ja ennen taisi pysyä hyvällä tuurilla pari tuntia. Näille jaksaa tehdä kaikennäköistä eikä hiustakaan ole niin sanotusti liikaa, pitkiin ei meinaan riittänyt kaupan nutturavalkitkaan. Itse olen vieläkin ihan intoa piukassa ostellut lisää hiuskoristeita ja muita, tykkään näistä ihan kympillä ! 

Mitä mieltä kynsistä tai hiusmuutoksesta ?
*Tuotteet saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Mielipiteeni tuotteista ovat rehellisiä. 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)