keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 8 : Itsenäisyyspäivän kynnet

       
Heips ! Päivä päivältä joulukin lähenee ja kalenterista aukee aina uusia luukkuja. Esittelenkin nyt itsenäisyyspäivän kynnet. Tyypillisesti sinistä päätyi kynsille, onhan sitä tässä joulukuussa muutenkin tuntunut olevan, pitänee vaihtaa vallan väriä johonkin toiseen.

Omatekoisesta Essencen kalenteristani tuli ensimmäisenä Liquid Foil Effect tekstillä varustettu puteli, nimeltään Lady Mermaid. Oikein kaunis glitterinen (?) väriltään taivaansininen, hieman lirua tämä kyllä oli. Peittää silti 2-3 kerroksella ja lopputulos on kyllä kaunis. Vaikka tämä olikin ohutta oli se silti sen kolmen kerroksen arvoista, oli sitä ilo katsella. Tämän pariksi en meinannut millään löytää sopivaa sinistä, mutta pitkien etsintöjen jälkeen huomasin Ginatricotin Azure Bluen sopivan sävyltään sen kanssa mainiosti. Kerkesin meinaan sutimaan yhtä väärän väristä yhden kerroksen kynsille. Azure Blueta kynsillä kaksi kerrosta ja sitä löytyi myös peukaloista vaikka kuvaa siitä ei nyt ole. Etusormeen pääsi tähtileima Konadin Squre 01-laatasta, leima Konadin sinisellä. Muille kynsille päätyikin hopeiset niitit. Mielestäni oikein hyvin itsenäisyyspäivään sopivat kynnet ja lopputulos värejään myöden oikein onnistunut. 


Mitä mieltä kynsistä ? Teitkö itsenäisyyspäiväksi kynnet ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Oikein kaunis itsenäisyyspäivän lakkaus :) itse olen tosi laiska teemalakkausten kanssa enkä saanut taaskaan aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Mulla itselläni välillä liian vähän ideoita ja teemalakkaukset antavat hyvin potkua lakkauksille. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)