sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 19 : DIY Kalenteri Osa 3

Dare It Nude,  Hidden Garden,  I'm So Fluffy,  Powdery Nude,  I Don't Need Money, Honey !,  Baby, You're A Firework
Heips ! Nyt taas esittelen samalla muutaman uuden ostoksen kuluneelta viikolta. Alkuviikosta kävin nappaamassa vihdoin tänne saapuneita Essencen Merry Berry kokoelman lakkoja, meikit eivät oikein innostaneet. Kotiutin sitten koko kokoelman ja näistä onkin päässyt kynsille jo kaksi lakkaa, täällä. Toivottavasti muut ovat yhtä hyviä kun nämä kaksi jo kokeilemaani. 

Kalenterissa tällä kertaa vain kuusi lakkaa esittelyssä, että viimeisestäkin löytyisi vielä jotain näytettävää. Innolla odotan näiden lakkojen kokeilua, eniten tällä hetkellä kiinnostaa tuo vaaleanpunanen hiekkalakka. Näistä kuudesta kynsille on on päässyt myöskin kaksi, täällä. Aiemmat kaksi lakkakalenteri postausta löytyvät täältä (1 osa) ja täältä (2 osa). 

Onko joku muukin jo tajunnut joulun olevan ihan nurkan takana ? Enkai ole ainoa stressihiiri ? Tänään olenkin ihan urakalla siivonnut, paketoinut lahjoja, tehnyt blogijuttuja ja vain stressaantunut ostoslistan kirjoittamisesta. Melkein kaikki paketit ovat onneksi ostettu, muutama enää paketoitavana. Pitäisi vaan muistaa ottaa rennosti eikä kiirehtiä, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Pitäisi ne joulukynnetkin suunnitella valmiiksi. ;) 

Mitä mieltä ostoksista ? Tai kalenterin lakoista ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)