torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 16 : Red Rocks


Heips ! Vihdoin rantautui tänne Poriinkin Essencen Merry Berry lakat, meikit eivät oikein itseäni innostaneet. Olin näitä jo monet kerrat käynyt etsimässä ja kun olin jo melkein luovuttanut ettei näitä tule lainkaan sain tiedon näitä olevan hyllyssä. No, luonnollisesti otin jokaista väriä sillä tykkäsin kyllä kaikista ja nyt näihin kynsiin pääsikin niistä kaksi.

Pääväriksi valikoitui punainen tai vadelmanpinkki kummaksi tämän nyt mieltää, minusta tämä taittaa enemmän pinkkiin päin, Essencen Merry Berry kokoelmasta Red Rocks. Olin hieman epäileväinen pullonkorkista,  että sopiiko se edes käteen lakatessa, mutta ei ollutkaan mitään ongelmia. Tämä oli oikein pigmenttinen ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Näille kynsille laitoin koristeiksi vain kultaiset niitit. Nimettömään laitoin kaksi kerrosta Essencen Wild White Waysiä. Päätin yrittää leimata Red Rocksilla valkoisen päälle sillä siinä oli niin hyvin pigmenttiä. Leimasihan se hyvin, mutta sain jotenkin leiman hieman leviämään, mutta en onneksi pahasti joten en ruvennyt leimaamaan uudestaan. Pikkurilliin Dependin 416, kylmän kultaista lakkaa kaksi kerrosta. Päälle laitoin kaksi kerrosta Essencen Merry Berry kokoelmasta kultaista lastuglitterlakkaa, kunnon kultaista glitterlakkaa mulla ei vielä ollutkaan ! Kokonaisuus oli hyvä ja tykkäsin taas lopputuloksesta, alkaa pikkuhiljaa kynsimasis selättymään. Asiaa piristää kummasti kalenterista saadut lakat ja nämä uudet Merry Berryt, tuskin maltan odottaa seuraavien lakkojen kokeilemista ! 


Mitä mieltä kynsistä ? Onko sinulla Merry Berry lakat ? 

- Jenni 

6 kommenttia:

  1. Tilasin kolme lakkaa tästä kokoelmasta, tuo kultainen on kyllä todella kiva :) Odotan innolla sitä tämän vuoden viimeistä Trend Editionia, siinä on kivoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oli pakko saada kaikki tai ei mitään.. :D Tuo kultainen on aivan mahtava ! Mitä itsekki katselin niin siinä oli oikein kivoja tuotteita, saa nähdä tuleeko lainkaan Poriin kun tuntuu tänne tulevan vain osa kaikesta kivasta.. :D

      Poista
  2. Wautsi miten kaunis joululakkaus! ♥ Ja kylläpä näyttääkin kivoilta ainakin nämä Merry Berryt, itselle en ole ehtinyt hakea kun on niin paljon jouluostoksia tehtävänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ! ♥ Mulla oli sopivasti jouluostosten lomassa aikaa, kannattaa äkkiä hakea omansa, ovat ilmeisesti olleet haluttuja ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)