tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukalenteri | Luukku 7 : Negative Space


Heips ! Nyt kalenterissa onkin kynsien vuoro, tällä kertaa kynsillä oli negatice space koristelua. Aina tämä koristelu on ollut hieman vieras kun tuntuu vain oudolta kun kynnen valkoinen osa jää näkyviin. Jotkut lakkaukset ovat kyllä olleet nättejä ja eniten ehkä olen ihastunut näihin negative space leimailuihin, itse en tälläisiä lakkauksia ole montaa toteuttanut joten pitihän sitä sitten kokeilla. 

Lakkauksen pohjalla vain kerros aluslakkaa ja siinä innostuksissani unohdin laittaa ranskislakkaa tuomaan hempeyttä kynnen väriin. Näihin kokeilin ensimmäistä kertaa messuilta ostamaani Essencen valkoista Stamp Me ! White, leimauslakkaa. Leimasi ihan hyvin, mutta huomasin tämän kyllä käyttäytyvän erilailla kuin Konadin leimauslakka, sain jopa hieman reikiä aikaiseksi. Näiden tekoon ei kauaa aikaa uponnut, mutta tykkäsin kyllä lopputuloksesta vaikka olivatkin simppelit, saimpahan tätäkin tyyliä kokeiltua ja tykkäsin enemmän näistä kuin aiemmista negative space lakkauksistani. Näihinhän olisi voinut vielä lisätä vaikka holotopperia tuomaan säihkettä, mutta ehkä ensi kerralla sitten. 

Mukavaa alkavaa viikkoa !

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko kokeillut negative space leimailua ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus :) tykkään kovasti negative space lakkauksista. Aika vähän on tullut niitä kyllä itse tehtyä. Kerran olen kyllä ainakin leimaillut pitsisellaisen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ! Mäkin tykkään näistä, mutta sama vika täällä, että harvoin tulee tehtyä. :D

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)