sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Geometrista

Heips ! Viikonloppu vierähti taas tosi nopeasti ja päätin sunnuntain kunniaksi tehdä aikaa blogille ja viikon toiselle postaukselle. Toivottavasti muistitte rentoutua viikonloppuna, jotta taas jaksaa vetää tulevan viikon kunnialla !

En ollut muistanut vielä käyttää Essencen Exit To Explore-kokoelman Queen Of The Amazonsia, kaunis aniliininpunainen niin kuin itse tätä sävyä kutsun. Olisiko lakka koostumukseltaan shimmerinen metallilakka (?), joka tapauksessa peitti hyvin kahdella kerroksella eikä siveltimen jäljet jääneet näkyviin vaikka aluksi niin vähän pelkäsin. Pikkurilli sai kerroksen samaa sävymaailmaa olevan Coralin Pinc Cadilac, glitterlakan. Etu- ja keskisormeen sain melkein suoraan leimattua kolmioita kynnen tyveen, laattana kokeiluun saatu BP-L054 jossa on ihania geometrisiä kuvioita. Vihdoin pitkästä aikaa onnistuin kirkkaalla leimasimella, mutta itseni hieman harmitti kun kolmiot eivät mahtuneetkaan ihan kokonaan kynsilleni ja osa kulmista jäi pois. Laatta löytyy täältä ja leimauksessa oli käytössä Dependin hopea lakka. Nimettömässä pohjalla Essencen valkoista. Alunperin suunnitelmana oli leimata samalta laatalta isompi kuvio nimettömään, mutta en onnistunut millään lakalla enkä leimasin yhdistelmällä. Ennen lakkauspuuhiin ryhtymistä onnistuin ja myös lakkauksen ollessa valmis juuri se kuva nousi minkä olisin kynsille halunnut, tasan ei mene nallekarkit. Hermojen menetyksen jälkeen valitsin toisesta saamastani laatasta tähän geometristen kategoriaan sopivan koko kynnen kuvan, joka onnistuikin ensimmäisellä yrittämällä, viimeisen silauksen antoi kolmioniitti kynnen tyvessä. Käytössä oli BP-L013, joka löytyy täältä. Vaikka hankaluuksia olikin ja meinasi epätoivo iskeä niin lopputulokseen olin onneksi tyytyväinen. Pitänee vielä perehtyä tuon toisen laatan sielunelämään tarkemmin ja jos saisi sen kuvion kynsille minkä alunperin halusinkin !


Mitä mieltä kynsistä ?
* Leimauslaatat  saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani.


- Jenni

2 kommenttia:

  1. Oi kun kivat :) Tosin hyvin on onnistuneet nuo etu- ja keskisormen leimat, epäilin niitä ihan decaleiksi :D Pitäisi itsekin saada kynsille asti tuo samainen Queen of the Amazons, näyttää niin nätille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Decalien kohdistus olisi voinut kyllä olla helpompaa kuin näiden leimojen. :D Essence oli kyllä nätti kynsillä. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)