tiistai 28. helmikuuta 2017

Rokkipitsiä

Heips ! Kuukauden viimeistä postausta viedään ja melko vähin kynsin on tämäkin kuukausi menty, mutta ei anneta sen lannistaa. Parantaahan voi ensi kuussa tai ainakin yritetään. Luvassa on ainakin kynsiä keväisissä sävyissä, simppeleitä pikalakkauksia ja aivan unohtunut postaus viime vuoden lempi lakkauksista ! 

Toistamiseen pääsi kynsille Essencen Pink Parrot, sillä en vain voinut vastustaa siihen tarttumista kun kyseessä on niin nätti lakka. Keinovalolla en saanut kuviin mitenkään päin lakan holoisuutta mukaan, mutta kynsillä se näkyi kivasti. Ohentajalla elvytettyä L'orealin Confettista päätin käyttää pitkästä aikaa, oli muuten harvinaisen tönkköä tavaraa. Kyllä mustavalkoinen glitterlakka sytyttää vieläkin, pitäisi vain useammin muistaa käyttää niitä. Pikkurillissä kerros Essencen Black Is Backiä. Pitsileima löytyi viimeisestä laatasta jonka testattavaksi sain, eli BP-L020. Laatasta löytyy erilaisia pitsejä, verkkokuviota ja myös muutama pienempi kuvio. Laatta toimi moitteettomasti ja tämä onkin päässyt jo muutaman kerran käyttöön.  Leimauksessa käytin Crystal Nailsin mustaa leimauslakkaa. Jälleen voi todeta, että kyllä musta ja pinkki vain sopivat niin mainiosti yhteen. Nämä ovatkin yhdet lempparini tältä vuodelta !

Laatta löytyy leimauslaattojen kategoriasta KLIK. En hyödy linkkien käyttämisestä.


Mitä mieltä kynsistä ? Onko mustavalkoinen glitterlakka jo out ?
* Leimauslaatta  saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)