sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Havumetsä ja lumihiutaleita

Heips ! Vielä on tulossa muutamat kynnet julkaisuun näillä testituotteilla mitkä kotiutuivat tammikuussa. Yksi valinta osui talvi/joululaattaan, vaikka tiesinkin ettei se millään jouluksi kerkeä saapumaan. Laatan valitsin kyllä pääasiassa ihanan lumihiutale osion takia, mutta onpahan ensi jouluksi lisää ihania joulukuvioita. Nämä piti tulla julkaisuun jo tammikuussa, mutta lumet kun lähtivät niin säästin nämä toivoen lunta tulevan lisää. Täällä on nyt muutaman päivän satanut lunta oikein urakalla joten ajankohta on nyt täydellinen. Laatan löytää verkkokaupasta täältä ja vieläpä erittäin huokeaan hintaan. Leimojen pohjalla Ginatricotin Whitea ja tuplaleimaus Dependin hopealla ja Crystal Nailsin mustalla. Kuviot nousivat laatasta hyvin ja tykkäsin hiutaleiden erilaisuudesta sekä isosta alueesta mistä saa napata mistä kohtaa haluaa. 

Hopea toistui myös pikkurillissä Cuccion Hongkong Harborina. Muilla kynsillä China Glazen Holly-Day, havumetsää muistuttava tummanvihreä creme. Peitti hyvin kahdella kerroksella. Tummanvihreille kynsille laitoin vielä koristeiksi mustat niitit vaikka ilmankin olisi varmasti pärjännyt. Tykkäsin kynsistä ja laatasta, jos sitä vielä muutamat lumihiutaleet tekisi vielä kun lunta kerran on ! Mukavaa laskiaissunnuntaita !Mitä mieltä kynsistä ? Onko muualla lunta maassa ?
* Leimauslaatta  saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)