perjantai 1. joulukuuta 2017

Luukku 1 : Kuukauden kynnet


Heips ! Nyt se joulukuu on täällä ja se tarkoittaa myös blogin joulukalenteria. Perinteisesti kuukausi aloitetaan Kuukauden-kynnet postauksella nyt kun niitä kertyi blogiin esiteltäväksi asti. Katsotaan mitä kaikkea kivaa on luvassa !

Kollaasia tehdessäni huomasin jokaisen lakkauksen sisältävän edes jotakin Essencen lakkaa, parissa niitä oli useampaakin. Taisin siis ennen messuostoja tehdä 'muutamia' Essence hankintoja, hyvä juttuhan se on että lakat päätyvät kynsille asti eivätkä pölyty vain katseltavana. Pikalakkaukset glitterhöysteellä halusin yhdistää samaan postaukseen kun ei niistä olisi millään riittänyt juttua omiin postauksiinsa ja kivat lakathan on hyvä esitellä myös muille vaikka lakkauksessa ei mitään erikoista olisikaan. En ole ihan varma muistinko julkaista kaikki syysaiheella olevat kynnet, mutta lupaan ne blogiin tiputtaa jos joulu alkaa tulla korvista ulos. Olen selvästi ylittänyt itseni kun koosteesta löytyy kahdet käsinmaalatut kynnet, toiset hieman helpommasta päästä kuin toiset. Päädyin myös sotkemaan Essencen chromipulverilla, vaikka sitä laitoinkin vain pikkurilliin sitä löytyi jokapuolelta (oikeasti, jopa taaperon otsasta). Seuraavalla kerralla kun kokeilen chromipulveria tarvitsee varmaan eristää lakkausalue jos siitä olisi apua sotkun minimoimisessa. Suosikkini ovat kyllä ehdottomasti Harry Potter-kynnet, pitää joulupukilta pyytää lisää HP-aiheisia leimauslaattoja. Jos seuraavalla kerralla säästyisi käsinmaalailuilta ja saisi mielummin leimata !


1. Hämä hämä häkki..  2. Kynsiblogit goes Halloween : Elokuvajuliste

Kahdet halloween kynnet toteutin tänä vuonna vaikka aikeissa olikin useammat, aina ei vain aikataulut riitä kovin monimutkaisiin lakkauksiin vaikka kuinka haluaisi. Jääpähän ensi vuodelle enemmän, sillä muutamat halloween ideat jäivät mieleeni vielä muhimaan. Tykkäsin molemmista kynsistä vaikka elokuvajulisteesta inspiroituminen tuntuikin aluksi todella hankalalta, mutta sain kynnet tehtyä josta olen ylpeä. Molemmat siis onnistuivat hyvin !

Kuukauden lakka : OPI Skull & Glossbones
Paras ostos / hankinta : Messuostokset !
Lempi lakkaus : Harry Potter-kynnet
Suosikki koristelutyyli : Leimailu


Loppuun vielä pieni info tulevasta, Kynsibloggaajien kanssa ollaan päätetty järjestää jouluinen teemakuukausi. Jokaisen lakkauksen aiheena on joululaulut ja postauksia ilmestyy näillä näkymin joka toinen päivä. Kannattaa olla kuulolla myös aattona, silloin julkaistaan jotain spesiaalia ! Ensimmäisen kalenterin luukun pääset lukemaan Timantteja Kynsillä-blogista.
Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)