lauantai 16. joulukuuta 2017

Luukku 16 : Joululeopardit
Heips ! Kynnet kantavat nimeä joululeopardit, koska lakkana oli Essencen Santa Baby, taitaa vähän jo olla mielikuvituksen puutetta otsikoita keksiessä (ei laisinkaan). Kyllähän sitä pitää joulukokoelman lakkoja käyttää myös jouluna vaikka koristelut eivät olisikaan ihan niin jouluiset mitä voisi ajatella. Tämä vadelmanpinkki lakka on vaan niin nätti, että se piti kynsille saada. Viime jouluna tämä sai kaverikseen kultaisia joulukukkia joten nyt halusin jotain ihan muuta. OPIn Haven't The Foggiest sopi harmaan metallisuutensa kanssa hyvin tuon pinkin cremen kaveriksi. Yleensä teen leokuosin käsin, nyt kokeilin pitkästä aikaa leimaten ja kyllä se itse tehty on mielestäni paljon parempi. Käytin BP-L006 laattaa ja Konadin mustaa, sisukset värittelin pilkkutikulla ja Essencen Santa Babylla. Tykkäsin simppelistä toteutuksesta ja lakoista, ja kyllähän tuo otsikkokin ihan hyvä on !

Käytetyt lakat / tarvikkeet :
Essence Santa Baby
OPI Haven't The Foggiest
Laatta BP-L006
Konad Black

Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

2 kommenttia:

 1. On kyllä veikeät, kiva nähdä vähän erilaisia joulukynsiä! Tuon tyyppisistä tykkäisin kyllä itsellänikin, nyt iski sitten vaan paniikki että noinkohan ehdin missään välissä mitään jouluteemaisia toteuttaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Lakkauksissahan on vain mielikuvitus rajana ja tälläiset 'erilaiset' joulukynnet toivat ihanaa vaihtelua perinteisten tonttujen ja joulupallojen keskelle. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)