keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Luukku 20 : Koostetta vanhoista joulukynsistä





Heips ! Alunperin minun piti lakata tänään kynsille jotkin jouluiset kynnet mitä haluaisin kokeilla, mutta aika kuluikin kinkun metsästyksessä sekä muutamia lahjojakin tarttui mukaan. Vielä olisi lahjojen paketointia ohjelmassa ja joulukoristeetkin pitäisi kaivaa esiin. Toivottavasti huomenna kerkeäisi tehdä muutamat joulutortut tai piparit. 

Keräsin kahteen kollaasiin 2015 ja 2016 vuosien joulukalentereista jouluisia ja talviaiheisia lakkauksia yhteen. Näistä on kiva seurata minkälaisista koristeluista pidän ja leimoja löytyikin kaikista kynsistä, villapaita laatat pitääkin kaivaa taas esiin ! Huomasin myös, että näissä kuvissa kynnet ovat myös hieman eri mallia ja pidemmät kuin nykyään. 



Vihreitä kynsiä olikin vähemmän mitä muistin ja se pitääkin korjata heti kun seuraavaksi lakkaan kynteni. Punaisia ja sinisiä on kertynyt enemmän, mutta punainen onkin minulle jouluna tärkeä väri ja sininen sopii erinomaisesti talvikynsiin. Toivottavasti joku saa näistä ideaa vaikka omiin joulu- ja talvikynsiinsä sillä minä ainakin sain uusia ideoita ! Joululakat esiin ja suunnittelu käyntiin, niin saa myös aattona katsella kauniita kynsiä !

Millaisia joulu tai talvikynsiä sinä olet tehnyt ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)