maanantai 4. joulukuuta 2017

Luukku 4 : Messuostoksia osa 1Heips ! Nyt esittelyssä hieman I Love Me-messuilta napattuja ostoksia ja muutamia testattavaksi saatuja tuotteita myöskin. Postaukset jaoin kahteen osaan ja tässä keskitytään pääasiassa hiuksiin, muutama sananen myös terveyspuolesta sekä muutama sananen miesten partatuotteista. Toisessa osassa katsotaankin kauneuspuolen ostokset ja testituotteet. 

Nordic Beauty Import Oy:ltä mukaan lähti jo kauan haluamani lettikirja, hiuksenikin kokivat ennen messuja mukavan muodonmuutoksen niin malliin kuin pituuteenkin joten tämä löytyi hyvään aikaan. Olen innolla kokeillut uusia kampauksia niin arkeen ja juhlaankin. Hintaa tällä taisi olla 10€

Samalta pisteeltä lähti myös mukaan kaksi pakettia ilmeisesti poistuvia sävyjä Invisibobbleja, muiden merkkien vastaavia löytyy käytöstä joten toivon näiden alkuperäisten olevan vieläkin parempia. 2pkt/4€. Uuden Tangle Teezerin hankinta oli myös ostoslistalla ja tästä mainitsinkin messujen tärppi-postauksessa. Poistuvia harjoja -40%, hintaa jäi reilu 10€. Valkovaaleanpunainen toi mukavaa vaihtelua pinkin jälkeen, malliltaan huomasin tämän olevan erilainen kun muutama vuosi sitten ostamani. 

Lh-Beautyn Varpu tyrnishampoo ja hoitoaine herättivät mielenkiintoni jo messutarjouksia katsellessa. Molemmat ovat pumppupulloissa ja itse tuotetta niissä on 500ml/plo, tarjoushintaan yhteensä 6€. Näitä sai tuoksuttaa jo messuilla ja sen jälkeen lähtivätkin nämä mukaani. Hiukset olivat pehmeät näiden käytön jälkeen ja tuoksuivat ihanalta, pidempää käyttöä odotan siis innolla. 

ProCaren pisteeltä heräteostoksena kuivashampoota 3kpl/5€ ja koska minulla ei näistä ole kokemusta enkä tiedä tuoksuista niin nappasin mukaan kaksi settiä. Uskon näiden päätyvän käyttöön kun muutenkin kulutan kuivashampoota pullokaupalla. Näistä olen kyllä lukenut kehuja, että innolla odotan että jo avattu loppuisi. (Pullotkin olivat niin söpöt, että rehellisesti en vain osannut päättää kumman paketin ostan.)


Biozellilta sain mukaan kokeiltavaksi kuvassa olevat tuotteet (ei partatuotteet). Muut tuotteet ovatkin minulle entuudestaan tuttuja, mutta hiusvahaa en ole vielä kokeillut. En tiedä oliko saamani lämpösuojasuihke jotenkin viallinen sillä käyttäessäni sitä tuotetta roiskui joka puolelle. Suolasuihku ja kuivashampoo ovat vanhoja tuttuja ja niitä käytän yleensä kampausten tekoon. Hiusvärini ylläpitämiseen sain kokeiltavaksi Color Maskit Chocolate ja Frozen Mocha. Näillä yhdessä pitäisi saada ruskeasta väristä pois punaisuus joka tulee aina esiin värjätessäni hiuksia. Jäin kaipaamaan Aina-sarjan hoitosuihketta, mutta sitä ei valitettavasti ollut messuilla myynnissä. 

Biozellillä oli myynnissä miehille lahjapakkauksia ja kysyinkin avopuolison mielenkiintoa partatuote-setille, vastaus oli arvatenkin kyllä. Setti sisälsi partashampoon ja partaöljyn, setin lisäksi ostin vielä erikseen partavahan. Nämähän oli tarkoitus mennä isänpäivälahjaksi, mutta malttamattomalle miehelle annoin tuotteet jo aiemmin käyttöön. Mieheltäni löytyy siis käyttökokemusta eri merkkien partaöljyistä ja onkin paljon haalinut tietoa parranhoidosta sekä tuotteista. Lahjapakkauksen hinta oli 10€ ja vahan 6€.

Partashampoo on käytössä n. 1krt/vk, tämä sai mieheltä paremmat arvostelut kuin saman merkin öljy. Parrasta tulee käytön jälkeen puhdas eikä kuivata partaa tai ihoa, tuoksu on ihan ok. 

Öljy olisi kuulemma saanut olla hieman paksumpaa jolloin sen levittäminen olisi ollut helpompaa. Tuotteen ollessa niin juokseva sitä sai laittaa aika reilusti. Ei ehkä paras tuote kuivalle iholle, koska muutaman tunnin päästä parran alueen iho tuntui kuivalta. Toki vuodenaika ja ihotyyppi vaikuttaa myös. Parta jäi kyllä ihan pehmeäksi. Pullossa tavaraa on 50ml ja miehen sanoja lainaten 'määrä ei korvaa laatua'. Ihan käytettävä öljy, mutta parempiakin on olemassa.

Partavaha auttaa parran muotoilussa, mutta pidolta toivoi enemmän. Kaikissa oli ilmeisesti sama tuoksu. Itse kun näitä arvioita tuotteista kuuntelin olisin toivonut Biozellilta hieman parempaa 'arvosanaa' miehen suusta, itselläni on käytössä monia merkin hiustenhoitoon liittyviä tuotteita ja olen niistä pitänyt. Ehkä pienoinen pettymys niin minulle kuin miehelle kun kyseessä kumminkin iso merkki. 
Terveys ja luonnollisesti puolella tuli vietettyä myös yllättävän paljon aikaa mm. maistellen kaikenlaisia herkkuja ja ruokia. Hamppusnackin ja itujen maistelu jäi mieleen, muutamia tuotteita olen koittanut myös kaupoista etsiä, tosin huonolla menestyksellä. Mukaan lähti myös kasa näytteitä ja hauskasti ne painottuivatkin syömisiin, pähkinät ja kuivatut hedelmät/marjat ovatkin kovasti mieleeni. Pienet pakkaukset ovat näppärä sujauttaa laukkuun mukaan jos rupeaa hiukomaan ! Puhdistamolta ostin muutaman sheikkerin 1€/kpl, jokainen aiemmin ostamani (eri merkeiltä) on vuotanut käytössä joten nyt ostin sitten useamman kerralla, toivottavasti eivät vuoda !

Mitä mieltä messuostoksista ? Onko sinulla kokemusta ostamistani tuotteista ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)