perjantai 8. joulukuuta 2017

Luukku 8 : Kokeilussa Wild & Mild


Heips ! Sain I love Me-messuilta paljon ihania Wild & Mildin tuotteita kokeiltavaksi, täältä löytyy postaus josta löytyy muutkin tuotteet. Vielä kokeilua odottaa tarrat sekä muutama laatta, niihin palaan toisessa postauksessa myöhemmin. Wild & Mildin tuotteita löytyy Porista Prismoista ja Pick n Paysta sekä Ninjan verkkokaupasta saa myös tilattua, jos oikein ymmärsin niin Ninjasta pitäisi löytyä koko valikoima.

Aiemmin en ollut kokeillut Wild & Mildin Matte-sarjan lakkoja ja tämä väri ihastutti sen verran, että mielenkiintoni heräsi. Wildberry Pop on shimmerinen pinkki joka kuivuu siis mattapintaiseksi. Itsehän laitoin päällyslakan kun halusin kiiltävän lopputuloksen. Tämä peitti hyvin kahdella kerroksella eikä levittymisessäkään ollut mitään ongelmia. Nimettömään kokeilin saman merkin strasseja, vaikka näissä on liimapinta valmiiksi niin laitoin varuiksi kynsiliimaa väliin. Kynsiliimalla pysyivätkin useamman päivän vaikka en olekkaan tottunut näin ulkoneviin koristeisiin. Saman värisiä strasseja olisi saanut arkissa olla parillinen määrä, nyt jäi peukalot ilman kun toiseen käteen ei olisi määrällisesti riittänyt. Laitoin nämä vasta päällyslakan päälle joten eivät näin ainakaan menettäneet kiiltoaan. Hopeinen Chrome-sarjan lakka Angel Delight oli erittäin positiivinen tuttavuus, peitti pikkurillin yhdellä kerroksella. Pigmenttisyytensä takia arvelinkin tämän toimivan leimailussa ja oikeassa olin. Etu-ja keskisormiin pääsikin sillä leimatut mandalatyyppiset leimat Wild & Mildin JQ-50 laatasta, laatasta nousivat kuvat ihan moitteetta. Näistä tuotteista en löytänyt moitteita, tykkäsin ja toimivat juuri niin kuin pitikin. Kynsistäkin tuli oikein kivat vai mitä ?

Käytetyt lakat / tarvikkeet :
Wild & Mild Matte Wildberry Pop*
Wild & Mild Chrome Angel Delight*
Leimasin & laatta JQ-50*
Wild & Mildin strassit*

Mitä mieltä kynsistä ? Lähteekö joku tuotteista kokeiluun ?

* Tuotteet saatu, en hyödy linkkien klikkailusta ne ovat vain teidän helpotukseksenne. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)