perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 18 : Pinkit unikot


Heips ! Arvatkaa mitä ? Mä sain vihdoinkin Bundle Monsterin laattani eilen, voi tätä ilon päivää. Vielä en ole kerinnyt kokeilemaan, mutta ihastellut senkin edestä. Eilinen päivä meni joululahja ostoksilla ja tänään siivotessa, mutta yritän huomiseksi saada joulukynsiä BM-laatoilla ! 

Tänään esittelyssä unikkoja. Ei ihan jouluun mene, mutta halusin silti nämä esitellä ja näiden tekemisestäkin jo tovi aikaa. Koristelulista missä on koristelut mitä en ole vielä kokeillut, niin sisälsi unikot joten siihen oli tartuttava. Olen listan tehnyt joskus vuoden alkupuolella ja koittanut mahdollisimman monen kokeilla ennen vuoden loppua. 

Kynsiltä löytyy kaksi aika uutta tulokasta. Pinkki Make An Entrance ja viininpunaiseen taittava Be Berry Now ! Pinkki peitti hyvin kahdella kerroksella ja oli ihanan räikeä, tykkäsin ! Kukkien pohjalla Essien Blancia kaksi kerrosta. En oikeastaan ikinä ole tykännyt unikko-kuosista, mutta kynsillä näyttää mielestäni hyvältä. Näitä ei ollut lainkaan vaikea tehdä kun Marimekon unikot ovat omaan silmääni hieman epämääräisiä ei niinkään symmetrisiä ja säännöllisiä. Pilkkutikulla vaan menemään sinne ja tänne, yritin tehdä niistä mahdollisimman aidon näköisiä. Lisäsin vielä siveltimellä mustat varretko(?) nuo ovat. :D Tykkäsin näistä valtavasti ja sävyt natsasivat hyvin yhteen. Tämä voikin päästä uudestaan kokeiluun, erivärisenä tietenkin ! =)

Ps. Ei kannata välittää nimettömän yhdestä kukkasesta, se sai osuman kun otin kameran esiin. :D



Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • China Glaze : Make An Entrance
  • Essie : Blanc
  • Essence : Be Berry Now !
  • Tiia Vanhatapio : Black Bird 
  • Pilkkutikku ja sivellin

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut unikkoja kynsiin ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Iih tosi suloiset kukkaset! Himottaisi tehdä itsekin joku päivä saman tyylisiä, tällaset erilaiset dottarikukat on vaan aina ihan ylisöpöjä :) Ps. Taidan apinoida ideasi koristelutyylilistasta, joita en ole vielä testannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin ! :) Anna palaa vain, nää oli helppo tehdä ja jopa minä marimekon inhoaja pidin näistä. :D
      Lista on kätevä, pysyy perässä mitä on kokeillut ja mitä ei. Antaa myös ideoita lakkauksiin jos ei millään tahdo keksiä mitä seuraavaksi. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)