maanantai 29. joulukuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 15 : Jingle Bells


Heips ! Vihdoin päätin julkaista aattokynteni. Olisin halunnut julkaista nämä jo aattona, mutta päällyslakkaa laittaessani pilasin etusormessa olevan siirtokuvan ja ajattelin vain jättää nämä julkaisematta. Vaikka kriittinen olenkin olisivat nämä olleet mieleeni aivan ihanat jos siirtokuva ei olisi hajonnut. Kaikki kynnethän ei aina onnistu joten esittelen nämä nyt kumminkin. Pitkästä aikaa myös jatkoa kynsihaasteelle, jota en joulukalenterin aikana toteutellut. 

Vaikka Ginan The Red pääsikin aiempiinkin joulukynsiin niin mikään muu omistamistani punaisista ei houkutellut tai tuntunut oikealta. Jälleen kaksi ihanaa kerrosta kaunista punaista. Pienet hopeiset niitit punaisten kynsien tyveen. Muilta kynsiltä löytyykin Ginan valkoista ja nimettömässä päällä Essencen tekstuuria. Toi kivasti mieleen lumen ja valkoisen päälle tämä sopiikin hyvin. Muilla valkoisilla onkin ihanat kukkasiirtokuvat punaisena, ainoat tämänlaiset koko arkissa ja toiseen käteen jouduin laittamaan hieman pienemmät. Päällyslakkaa levittäessä mystisesti tuhosin toisen siirtokuvan, en tiedä miten vaikka laitoinkin sitä varovasti. Meinasi itku tulla kun kiire oli ja aattoaamuna vasta näitä lakkailin, harmikseni ei ollut aikaa uusia kynttä. Joten näillä mentiin vaikka hieman pilalle menivätkin. Vielä mystisempänä sain tuhottua myös toisen käden etusormesta siirtokuvan, joten senkään käden kuvaaminen ei tullut kysymykseenkään. Uhkasinkin jääväni kotiin kun kynnetkään eivät onnistu. :D Näillä juhlittiinkin aatto ja yritin olla huomaamatta rikkoutunutta siirtokuvaa, seuraavana päivänä lähtivätkin poistoon kun piti saada jotain ehjää tilalle. Parempi onni ensi kerralla ? 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : The Red
  • Ginatricot : White
  • Essence : I Feel Gretty !
  • Kukka siirtokuvat
  • Hopeat niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Mitä teet kun kiireessä lakkaus menee pilalle ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Oi että, parempaa onnea ensi kertaan siis! Upeat ne olisi muuten olleet! tosi kivasti muuten tuo Essencen tekstuuri sopii valkoisen päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman päivän on menty kynsien rasvailu meiningillä joten lakkaakaan ei ole pariin päivään ollut. Joten toivotaan parempaa onnea kun lakkaan seuraavaksi. :D Hajonnut siirtis tosin pilasi kyllä muuten niin kivaa lakkausta. :/
      Suosittelen ostamaan, on niin herkku ! En ole vielä kokeillut muiden lakkojen päälle, että miltä sitten näyttäisi. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)