sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 20 : Joulukortteja


Heips ! Halusin tulla esittelemään tekemiäni joulukortteja niin kuin tein viime vuonnakin. Osa on jo annettu saajilleen, mutta muutama odottelee vielä. Ylläolevat tähtiköynnökset menivät toivotuksineen kahdelle opettajalle. Tytöiltä pyysin nimetkin niihin vielä ja annoin eteenpäin. Näin joulun alla on mukava antaa hyvää mieltä edes kortin muodossa, opettajatkin sitä tarvitsevat ! :)


Näitä kortteja askartelin sukulaisille sekä ystäville. Yritin kortteja tehdä ihmisten lempiväreillä, mutta tein myös ihan valkoisinakin jos en asiasta ollut täysin varma. Idean löysin Pinterestistä ja sitä muokkailinkin omanlaisekseni. Kaikki tarvikkeet lukuun ottamatta toivotus tarroja, löytyivät jo ennestään. Kuvio papereita löytyi joka värissä niin on jokaiselle jotakin. Joulupallot kiinnitin kohotarroilla ja niiden narut vain piirsin korttipohjaan, pyöreänä muottina käytin tuikkua. Korttipohjat leikkasin paperileikkurillani ja käytin saamaamme joulukorttia oikean koon saamiseksi. Yksinkertaiset siis tehdä ja valmistuivatkin nopeasti. Itse tykästyin tähän malliin ja onhan se kiva antaa erilaisia kortteja ettei joka vuosi samanlaisia. Mitäköhän ensi vuodeksi keksisi..

En muuten suosittele kenellekkään noita Prismasta ostamiani 'Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta'-tarroja. Niitä ei saanut ikinä suoraan kun yksi ainoa sana katkesi kolmeen osaan tai sitten venyivät muodottimiksi. Pinseteillä siis yleensä irrotan nuo ohuet tarrat, tässä tapauksessa ei tarvinnut kuin katsoa arkkia kohti niin tuntuivat katkeilevan itsestään. Niiden kanssa kulutinkin kirosanoja yhden jos toisenkin. Yleensä tämänkaltaiset tarrat ovat olleet laadultaan hyviä, eivätkä ole hajoilleet tai venyneet. 

Mitä mieltä luukusta 20 ? Oletko tehnyt joulukortit itse ? Tykkäsitkö korteista ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Tykkään todellakin! ♥ Tykkään kaikista korteista, mutta erityisesti itsetehdyt on parhaita! Ikävä vähän sitä vanhan luokan mallia, että tosissaankin postitettiin jouluksi kortteja, eikä toivoteltu sitä facebookissa.. Todella kauniit, inspiroiduin näistä, vaikkakin tälle vuodelle vähän liian myöhään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla ! :)
      Mä olen monena vuonna tehnyt kortit ihan itse, postittamaan en ole ikinä kerinnyt kun muistan sen liian myöhään. Annan joulutoivotukset mielummin henkilökohtaisesti kuin tekstarilla tai facessa. Ideoita siis ensi vuoteen ! ;D

      Poista
  2. Ehdottomasti tekisin kortit itse, jos vain jaksaisin. Suoraan sanottuna olen sillä saralla todella laiska! :D
    Nuo sun kortit on upeita ja varmasti ilahduttavat ihmisiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka vuosi olen miettinyt jos vain ostaisin kaupasta, mutta luonne ei anna periksi kun kerran on tarvikkeita korttien tekoon omastakin takaa. Sekä tykkään askartelusta hurjan paljon ja saa käyttää jollain saralla sitä luovuutta muutenkin kuin kynsien parissa ! :D Kiitos, toivonkin niiden ilahduttavan ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)