maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 7 : Pinkit pikkujoulu kynnet


Heips ! Niinkuin otsikkokin kertoo pikkujouluihin lähdin tälläisilla kyntimillä. Tähtäimenä oli tänä vuonna kahdet juhlinnat, mutta valitettavasti en toisiin päässytkään. No vedin sitten kunnon pikkujoulu kynnet niihiin yksiin juhlintoihin. Punaista ja vihreää näkee paljon joten tottakai piti yhdistää lempparit eli pinkkiä ja hopeaa. Tätä yhdistelmää en muistaakseni ole jouluisiin vielä käyttänyt joten hetki oli aivan mainio. Näissä mentiin mix & match tyylillä, että varmasti kerkeää kokeilemaan erilaisia jouluisia lakkauksia monta samalla kertaa ennen kuin joulukuu loppuu.

Pinkkinä toimi yksi messuostoksistani. China Glacen Make An Entrance. Ihana tummansävyinen pinkki ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Peukuissa ei ollut lainkaan koristuksia vain pinkki pohja. Etusormiin tein jouluvalot Tigerin hopealla ja dottingtoolilla asettelin yksittäiset glitterit valoiksi. Nimettömässä lahjapaperi teema ja hennot leimat tehty Konadin Pinky Redillä käyttäen BM-213 laattaa. Leimat eivät kuviin taltioituneet niin hyvin kuin olisin halunnut, olihan ne luonnossakin hieman vaikeasti erottuvat, mutta kuvissa näkyy hieman hohdetta, kyllä ne siellä ovat ! Lahjanaru myöskin Tigerin hopeaa. Keskisormessa pohjalla kaksi kerrosta Blancia ja kuuseen käytetty koristeluteippiä sekä ChG:n pinkkiä, tähtenä pinkki niitti. Pikkurillissä kaksi kerrosta Tigerin hopeaa ja päälle kuorrutuksena kerros JJ:tä tuomaan kimallusta. Jouluiset kynnet eivät olisi voineet olla enemmän mua kuin nämä. Lemppari värejä, onnistumisen tunne sekä monipuolisuus. Tähän mennessä lemppari joulukynnet ! Kaikki natsasivat yhteen juuri niinkuin olin ajatellutkin vaikka pari kynttä jouduinkin uusimaan kun pöydän kulmat ovat petollisia. Rakastuin ja lujaa ! :)

Huomasin tätä kirjoittaessani, että osa käytetyistä on unohtunut kuvata sekä hopean lakan tilalla on kuvassa aivan joku muu hopea. Ei anneta sen häiritä ja pistetään joulutohinoiden piikkiin. Tiia Vanhatapion hopeaa ei siis näissä kynsissä ole vaikka kuvaan pääsikin. 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • China Glaze : Make An Entrance
  • Essie : Blanc
  • Tiger : 18 (ei kuvassa)
  • Golden Rose Jolly Jewels : 102
  • Konad : Pinky Red
  • BM-213
  • Pinkit hexagon glitterit
  • Koristeteippi
  • Ohut sivellin (ei kuvassa)
  • Pinkit tähti niitit (ei kuvassa)

Mitä mieltä kynsistä ? Tuliko tänä vuonna pikkujouluiltua ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Vautsi, tosi upeet ja omalaatuiset joulukynnet! Ihanat :) <3

    VastaaPoista
  2. Nää on niin mageet! Niin sun näköiset joulukynnet, kuin olla ja voi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani ! Siinä oot kyllä oikeassa, nää oli juuri mun tyyliset ! <3

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)