maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 21 : Suklaisia tähtiä


Heips ! En tiedä onko kalenteri painottunut liikaa kynsiin, mutta kun kerran kynsiblogissa ollaan niin siihen olen koittanut myös pyrkiä. Muutama ns. 'ohi aiheen' postauskin on tosin tullut tehtyä. Jos en näitä kynsiä esittelisi niin niitähän kertyisi tooosi paljon ja niiden postailuun menisi pieni ikuisuus. No kysyn nyt kumminkin, haluaako joku loppuihin kalenterin luukkuihin jotakin muuta kuin kynsiä ? Vai onko näin hyvä ? Sana on vapaa ! 

Kynsiltä kumminkin löytyy joulusta inspiroituen suklaiset lakkaukset, joulunahan hukutaan suklaaseen joten idea oli aivan loistava. Ostin siis nettikirpparilta kynsilakkoja ja tämä yksi niistä oli pieni heräteostos. Mukaan mahtui muutama muukin lakka ja paljon niittejä. Koitin kumminkin vieraannuttaa inhoni kakanvärisiä lakkoja kohtaan joten nappasin tämänkin. Pakko myöntää tämä ruskea on jopa minun mieleeni kaunis ja niinkuin ideasta kerroin niin tulee tästä suklaa mieleen. (En sentään ruvennut nuolemaan kynsiä..) Peitti hyvin jo yhdellä, mutta laitoin vielä toisen koska laitan vähintään kaksi, aina. Ehdottomasti näitä suede lakkoja tarvitsen lisää. Pikkurilliin laitoin päälle JJ:n kuparikultavaaleanpunaisen glitterin, mutta niin vaikea oli sitä vangita kuvaan. Muille ruskeille laitoinkin hopeiset niitit kun kultaiset eivät kokonaisuuteen sopineet. Valkoinen jälleen kerran GT:n oma ja leimat Konadin Gold Brownilla. On muuten melko samanlainen sävyltään kuin W7 ja sopi siis tosi hyvin yhteen. Tähtiä oli pakko saada Pueenin 44-laatasta. Tykästyin kyllä tähän suklaiseen lakkaukseen vaikka olinkin aluksi epäileväinen. Avokin kommentti vaan oli, että ei ole ihan sun normaali valintasi. Mutta olivat kuulemma siltikin hienot ! :) 

Varoitan ja pahoittelen muuten jo etukäteen. Nyt kun noita laattoja mulle saapunut paljon niin niitä tulee kyllä blogin puolella näkymäänkin monessa muodossa. Mä en vaan vieläkään pääse yli niistä kun ne on niin ihania ! Niin paljon leimattavaa, mutta vain kymmenen kynttä !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • W7 : Golden Suede
  • Ginatricot : White
  • Konad : Gold Brown
  • Golden Rose Jolly Jewels : 103
  • Pueen 44
  • Leimasin / skrapa
  • Hopeiset tähtiniitit

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo suunnitellut jouluaaton lakkauksesi ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)