sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 6 : Itsenäisyyspäivä


Hei ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ! Me ollaan vain löhöilty koko päivän. Nyt mun piti laittaa siniset tuikut palamaan mitkä varta vasten olin ostanut tälle päivälle, mutta tyydytään nyt vain valkoisiin kun sinisiä en löytynyt mistään. :D Olin aivan unohtaa, nämä kynnet tein myös #ablecaw14 haastetta varten, mutta tämän ollessa osa joulukalenteria en sitä otsikossa ilmoittanut. 

Kynsillekkin pääsi sinistä ja valkoista sekä pieni ripaus hopeaa. Pitkästä aikaa taas vanhempaa lakkaa kynsillä MO:n True Blueta kaksi kerrosta. En muistanutkaan kuinka ihanan sininen tämä oli, sopi siis täydellisesti teemaan. Valkoinen on tuttu ja turvallinen GT:n White ja sitäkin löytyy kaksi kerrosta. Peukaloihin ja nimettömään pistin kaksi kerrosta Essencen Sparkle Sand lakkaa. Lakka lupaa tekstuuripinnan mille vain lakalle (Essencelle) mutta toimii kyllä muidenkin merkkien päällä. ;) Kahdella kerroksella sain mieleiseni pinnan aikaiseksi, valkoisen päälle tämä sopi tosi hyvin, mutta kokeiltuani sinisen päälle jää pinta eriväriseksi kuin pohja, tajusiko joku ? Valkoisen päällä tulen tätä ainakin käyttämään ja tämä sopiikin talveen mielestäni hyvin, tuo lumimaisen vaikutelman.
Keskisormeen leimailin BM-201 laatasta Konadin sinisellä ja Tigerin hopealla tuplaleimauksen. Valitettavasti hopea ei näkynyt kynnellä niinkuin sen mielessäni näin. Näistä tuli kyllä mieleiset ja lakkojen yhdistelmästä pidin kovasti, tälläiset itsenäisyyspäivän kynnet tänä vuonna ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Ginatricot : White
  • Models Own : True Blue
  • Konad : Blue 
  • Essence Sparkle Sand : I Feel Gritty !
  • Tiger : 18
  • BM-201

Mitä mieltä kynsistä ? Teitkö itse teema kynnet ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Oi, en näitä eilen huomannutkaan, mutta tosi kauniit lakkaukset! Erittäin sopivat itsenäisyyspäivään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;) Kiitos kovin, pidin näistä itsekkin ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)