torstai 25. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 24 : Yhden lahjan esittely


Heips ja toivottavasti kaikilla oli mukava joulu ! Pahoittelut myöhäisestä kellonajasta, mutta nyt vasta päästy kotiin ja postauksen pariin. Halusin siis esitellä yhden uuden jutun mitä kynsinurkkauksestani löytyy. Sain nimittäin lahjaksi 'tilaamani' kynsilakkahyllyn. Mitat ja koko on itse suunnittelemani, mutta tuleva appiukko teki muut työt. Tämä tosin ei mennytkään siihen kohtaa kynsipöytää kun olin aluksi suunnitellut, muuten olisin ilman toista pöytälamppua. Lampun kiinnityksen kun voi laittaa vain tiettyyn kohtaan. No, onhan se hyvä nykyisessä paikassaankin. Tämä onkin yksi mieleisimmistä lahjoistani ! 

Toisessa hyllyssä on mun ainokaiset kalliimmat lakat, mm. OPI, China Glaze ja Essie. Aitio paikalla ja aina nähtävillä. Toiseksi alimmalla onkin sekalaiset / yksittäiset lakat millä ei ole mitään virallista paikkaa, eikä tämäkään kyllä se ole. Tästä löytyy mm. hiekkoja, glittereitä. Kikoa, Mavalaa, Technic, Kicks jne. Toisessa päässä hyllyä on aluslakat, päällyslakat, mattalakat ja pikakuivattajat. Näillä kun koko ajan on käyttöä niin saavat hyllystä vakituisen paikan. 
Alin hylly tehtiin sentin korkeammaksi kuin edeltävät, koska Flormarien tyhmät ja pitkät korkit. Lempparini tältä merkiltä laitoinkin esille. Wet Lookit, Glitterit ja Matta Neonit. Hieman hakevat kaikki vielä paikkaansa, mutta tämän kuvaaminen tyhjänä olisi ollut hieman tylsää. 


Ylähyllyltä tai hyllyn päältä, ihan miten vain. Sieltä löytyy kokeilemattomien lakkojen tikkupurkki, Trindin Nail Repair, Nail Balsam sekä Nfu Oh:n Cuticle Remover. Niiteille ostin Tigerista kätevät lokerikot, toisessa onkin kultaiset toisessa hopeat. Nekin majailevat hyllyn päällä. Pueenin Encore-laatoille en ole vielä paikkaa löytänyt joten nekin majoittuivat ainakin väliaikaisesti siihen esille. 


Hyllystä suunnittelin ehkä hieman liian syvän vaikka mitat paperilla eivät tuntuneetkaan suurilta. Kätevänä tyttönä keksin saadessani lakkalaatikoihin tilaa niin nyt saa ostaa uusiakin. ;) Ylä hyllyltä löytyy uusimmat tulokkaat joita en vielä ole järjestänyt lakkalaatikoihin joten ovat kätevästi tyrkyllä kokeilua varten. Dependejä menisi nätisti jopa viiteen riviin jos niin haluaa. Ajattelin laittaa lakkoja n. 2-3 riviin riippuen pullokoosta. 


Tässä lopuksi hieman vilautusta kynsipöydästä. Mulla toimii siis tuollainen kampauspöytä, jossa keskellä avautuva 'läppä'. Siellä onkin siirtokuvat, leimasimet, leimauslakat, koristehyrriä, alus-ja päällyslakkoja (varakappaleet) sekä glittereitä ja muita koristelujuttuja. Kokonaisuudessaan esittelen kynsinurkkauksen, sitten kun se on siinä kunnossa, että koko nurkan voi esitellä. ;) 
Mä oon tästä kyllä niin innoissani vaikka tiesinkin tämän saavani, mutta en meinannut millää keksiä mitä siihen laitan kun sen aika tuli. Sitten kun loppullinen päätös on tehty tulen sen sitten näyttämään täällä blogissa. Niin kuin aiemmin mainitsinkin niin lakkalaatikoihinkin tuli ihan kiitettävästi lisää tilaa, mutta näin lomapäivinä ajattelinkin katsella mistä voisin luopua, että tilaa tulisi enemmän. Ihan kivat saavat lähteä ja tilalle saa tulla harkittuja yksilöitä ja oikesti tosi kivoja lakkoja. Haluan kokoelmastani täydellisen vielä jonain päivänä !


Mitä mieltä luukusta 24 ? Millainen säilytys järjestelmä sinulla on lakoille / koristeille ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Näinkin tämän hyllyn tekovaiheista kuvia. Hyvältä näyttää täytettynäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetki meni tajuta, että miten oot nähnyt tuosta tekovaihe kuvia, kunnes tajusin kuka siellä nimimerkin takana olikaan ! :D
      Aina ei voi kaikkea muistaa. :D Kiitos kuitenkin, onhan se parempi lakoilla kuin ilman ! =)

      Poista
    2. Hahaha! :D
      Hyvä huudella nimimerkin takaa ;)

      Poista
    3. Niin näyttää olevan ! ;P

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)