tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 23 : Hennot lakkaukset


Heips !  Simppelillä linjalla mennään. Nämäkin syntyivät niin, että kynsille on saatava jotain muutakin kuin aluslakka, nopeasti. Mentiin pelailemaan lautapelejä ja pelin temmellyksessä nimettömästä hajosi kulma ja sain avokille haavan sormeen. Siksipä nimetön on nyt vähän muotopuoli. :D

Näihin ei paljoa aikaa mennyt kun siistimäänkään ei tarvinnut ruveta. Kynsiltä löytyy siis aluslakka ja ainakin yksi kerros Sugar Daddyä (en oikeasti muista laitoinko toisen!). Sugar Daddy toi kivasti luonnollisen värin kynnelle. Meikkisienellä töpöttelin yhtä uusista Dependin lakoista kynnen toiseen sivuun. Glitterlakka oli tosi kaunis kultainen hologlitter, paljon pientä hitulaa ja vähän isompia hexagoneja. Kimellys välittyykin hieman kuvista. Näillä kehtasi poistua kotiovesta kun taas nakuilla olisi ollut outoa lähteä. Nämä eivät päivää kauempaa kynsillä olleet kun rupesin lyhennys urakkaan tuon yhden saadessa osumaa  pelaillessa. Ihan kivat kynnet siis, niin lyhyellä ajalla tehtynä ! :)

Ps. Vastailen kyllä saamiini kommentteihin kun tästä joulu kiireiltä kerkeän, kaikki olen kyllä jo lukenut. Mutta malttia. Olette tälle blogille tärkeitä ! :)


Käytetyt kynsilakat : 
  • Essie : Sugar Daddy
  • Depend : 415
  • Glisten & Glow HK Girl

Mitä mieltä kynsistä ? Pitääkä kynsien olla aina näyttävät ja koristellut ? 

- Jenni 

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)