tiistai 13. joulukuuta 2016

Luukku 13 : Biozell tuotteiden testausta

Heips ! Nyt tuleekin hieman erilaisempaa postausta, taitaa ollakkin ihan ensimmäinen hiusjuttuja sisältävä postaus tässä blogissa. Sain kauneusbloggaajana tuotekassin I Love Me-messuilta joka sisälsi siis nämä testaamani tuotteet. Näiden testaaminen on ollut mukavaa ja olenkin löytänyt uusia ihania hiustuotteita käyttööni, mielipiteeni tuotteista ovat rehellisiä. Toivottavasti olette valmistaneet itsenne pitkälle postaukselle, sillä luettavaa riittää !


Syväpuhdistava shampoo
Olen ottanut nämä tuotteet käyttööni ja pyrkinyt käyttämään 1krt/vk, välillä väli ollu kerran kahdessa viikossa.  Kuivattaa aika tavalla, mutta niin olen näiden ymmärtänyt tekevän. Tuoksu on ihanan makea ja karkkimainen. Pullo on kyllä mielestäni hieman hankala, pidän enemmän tavallisen mallisista shampoo pulloista mutta tämä kun ei joka päivä ole käytössä niin ei se ole niin suuri haitta.


Syväkosteuttava hoitoaine
Tämä on syväpuhdistavan shampoon kanssa käytettäessä ihan ehdoton tuote. Jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja kiiltäviksi niin kuin pullon takana oleva tekstikin lupailee. Tässäkin on sama makea ja karkkimainen tuoksu. Näiden käsittelyn jälkeen hiukset ovat taas kuin uudesti syntyneet, olen tykännyt kyllä ! Tuoksu myös jää hiuksiin pesun jälkeen, mutta ei itseäni ainakaan häirinnyt koska pidin tuoksusta.Sävyttävä shampoo
Aika samankaltainen tuon hoitavan sävytteen kanssa, tämä vaan on shampoo. Ei tosin kestä hiuksilla niin kauaa kuin alla esittelemäni tuote. Ei mitään valittamista, hyvä tuote. 

Hoitava sävyte
Tästä mulla on aiempaakin kokemusta ja tuolla on avattunakin tälläinen. Raskausaikana käytin ahkerasti sillä annoin hiusten hengähtää värjäämisestä ja jotenkin sitä oli silti koitettava ylläpitää. Vaikka purkissa lukee ettei tartu tyveen, mutta itselläni kyllä tarttui. Jättää hiuksista pehmeämmät ja väri pysyy 'kirkkaana'.


Sävyttävä tyvispray
Tätä olen käyttänyt nyt muutamia kertoja kun juurikasvu on aika hurjan näköinen, mutta värjätä en ole ehtinyt. Tasoittaa mukavasti juurikasvun ja värin rajaa. Ei ihan samaa sävyä ole kuin värjätty hiukseni sillä oma hiukseni taittaa hieman punaruskeaan ja näissä oli sävyinä vaaleanruskea ja tummanruskea. Raikastaa ja tuuheuttaa myös. Helppo myös pestä pois hiuksista. 

Suoraväri Bubblegam Pink
Aikeenani olisi jouluksi ehtiä värjäämään hiukset ja myös vaalentaa ruskeisiin hiuksiini raita joka saisi ylleen tätä bubblegam pinkkiä suoraväriä. Tätä en siis ole vielä kokeillut, mutta lukenut tuotteesta pelkkää hyvää. 

Suoraväri Neutral Toner Tällä  tuotteella saa esimerkiksi tuosta pinkistä tehtyä pastellisen vaaleanpunaisen sekoittamalla näitä kahta keskenään. Sopii myös muiden Ink suoravärien kanssa.


Hoito- ja selvityssuihke
Tämä on ollut niin aktiivisessa käytössä, että pullossa on enää puolet jäljellä. En varmaan ole käyttänyt selvityssuihketta sitten ala-asteen ja niiskuneidin suihkeen. Raskauden jälkeen hiukset on kamalassa takussa jokaisen suihkussa käymisen jälkeen, tämän ja tangle teezerin kanssa takut aukeavat vaivatta eikä tule kohdeltua hiuksia liian kaltoin. Ehdottomasti ostan lisää kun pullo loppuu ! 

Tuuheuttava suolasuihke
Mulla on todella liukkaat hiukset olleet aina ja tavallista hiuslenkkiäkin saa olla koko ajan laittamassa uudelleen kun se lähtee valumaan, pinneistä tai nutturoista puhumattakaan. Suolasuihke on liian liukkaiden hiusten pelastus, tällä saan pysymään nämä arkisetkin hiukset paremmin kasassa. Antaa hyvin rakennetta kampausten pohjalle ja tuuheutta vain tyveen suihkutettuna. Pitäisi vain useammin muistaa käyttää tätä kun tuskailen liukkaiden hiusteni kanssa. 

Keratiini lämpö- ja muotoilusuihke
Melko harvoin lämpökäsittelen hiuksiani nykyään sillä teinivuosinani sain hiuksen aika huonoon kuntoon eikä puhettakaan lämpösuojista. Tämän lisäksi löytyy toinenkin lämpösuojasuihke kaapista. Suoristaessa tai kuivatessa käytän nykyään lämpösuojaa, hiukset voivat paremmin ja lopputulos on ihanan silkkinen, eikä latvatkaan ole niin kärsineet. Verrattaessa Biozellia Sunsilkkiin on testattavaksi saamani parempi sekä tuoksukin enemmän mieleeni.

Arganöljyeliksiiri
Näin talven tullen ainakin omat hiukseni kaipaavat hellää hoivaa ja siihen tämä öljy on hyvä. Itselläni ainakin latvat ottavat itseensä pakkasesta eikä lämpötilojen vaihtelut sitä autakkaan. Tässä on kätevä pumppupullo jolla saa juuri sopivan annoksen annosteltua, levitin öljyn käsiini ja hieroin sen latvoihin. Pienellä annoksella saa hyvin pelkät latvat öljyttyä, joten uskon tämän olevan riittoisaa. Tässäkin on se sama karkkimainen tuoksu mitä oli ensimmäisen kuvan shamppoossa ja hoitoaineessa. Hiuskiinne, vahva pito

Tällä saa kutrit kuriin ja häiritsevät haivenet sinne minne kuuluukin. Ehkä liian suurella paineella kumminkin tuli pullosta sillä sain nopeasti liian tönkön lakkakerroksen hiuksiin. Saa onneksi harjattua pois eikä jätä hiusta tahmeaksi.

Rakenne- ja volyymisuihke
Antaa rakennetta ja tuuheutta, ei jää tönköksi niin kuin monien muotovaahtojen kanssa esimerkiksi. Tämä on silti erilainen suolasuihkeen kanssa, molemmat paikassaan hyviä. 


Kuivashampoo tummille hiuksille
Muutama vuosi sitten ostin messuilta tälläisen ja harmittelin pullon loputtua sen olleen niin pieni. Olisikohan tämä juuri silloin tullut markkinoille kun tälläisen ostin, koska näitä ei ainakaan heti kaupoista löytynyt. Tummahiuksisena ärsyttää kun suurinosa kuivashampoista tai hiuspuutereista on vaaleita ja kysyinkin tuotteista kertoneelta onko tästä isoa pulloa saatavilla ja ei ainakaan vielä ole. Kerroin toiveeni, että sellainen olisi oikein tervetullut valikoimiin. Tämä sopii paremmin hiusteni sävyyn kuin Four Reasonsin vastaava ja hiuksista peseminenkin on vaivattomampaa, harmikseni pullo on aivan liian pieni. Bullet Proof Hiuskiinne
Sain kokeiltavaksi myös muutaman miesten tuotteen. Tuo kaksilahkeinen ei yleensä anna laittaa hiuksiaan sillä kaikki hiustuotteeni kuulemma haisevat naiselta joten ne eivät käy. No näissä kaikissa on miehekäs tuoksu mukana joka ei ole onneksi liian voimakas. Hiuslakka oli sanojensa mukaan voimakas pidoltaan eikä kyllä jättänyt hiuksia tahmeaksikaan.

Bullet Proof Suolasuihke
Miehelläni on myöskin liukkaat hiukset sekä erittäin taipuvaiset hiukset ja hiusmalli on päältä pieni keesi ja sivuilta lyhyempi. Hän ei yleensä niitä mitenkään laita lukuunottamatta juhlia. Keesiä on vaikea saada pysymään mitenkään suorassa sillä ne haluavat mennä omille teilleen. Kokeilin tätä suolasuihketta antamaan hieman rakennetta ja hius ei ollut enää niin liukas sekä pysyi paremmin siellä missä pitikin.

Bullet Proof Matta Vaha
Pelkästään tätä käyttäessä sai myös hiuksiin pitoa ja taipuvat oman tiensä kulkijat kuriin. Miellyttävämpi käyttää mitä geelit esimerkiksi, eikä kädet olleet liian tahmeat tämän jälkeen ja pois peseminen oli vaivatonta. 

Mieheni lyhyt ja ytimekäs mielipide tuotteista oli, että ovat ne ihan hyviä. Lupasi kyllä tarvittaessa niitä käyttää, mutta yleensä hänen hiustensa laittaminen kuuluu minulle joten suurinosa kerronnasta on omaani.
Kassin  pohjalta löytyivät vielä kaksi tummansinistä käsipyyhettä Biozellin painatuksella sekä pieni pullollinen shamppanjaa. Yhteenveto tuotteista oli hyvä ja oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan näin monia ja erilaisia hiustuotteita. Pullojen ja purkkien ulkonäkökin on nätti eli siitäkin plussaa. Monet tuotteista pääsevät kyllä vastaisuudessakin ostoskoriin sillä mielestäni nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan oikein hyviä. 

Mitä mieltä tälläisistä postauksista ? Oliko jokin tuotteista sinulle tuttu ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)