maanantai 19. joulukuuta 2016

Luukku 19 : Mistelinoksia


Heips ! Mukavaa alkanutta viikkoa. Onko jo kaikki joulukoristeet aseteltu omille paikoilleen ja lahjapaketti rumba pahimmillaan ? Mitenkäs joulukorttien ja joulukynsien laita ? Itse tajusin olevani hieman jäljessä näissä kaikissa osa-alueissa jos vaikka huomenna ottaisin tehtäväkseni laittaa joulukuusen paikoilleen !

Essencen Meet Me Under The Mistletoe, nätti tummanvihreä lakka. Peitti hyvin jo ensimmäisellä kerroksella, mutta jouduin laittamaan toisenkin kun tyrin levittämisen kanssa muutaman kynnen. Hyvin jouluun sopiva väri, juuri joulukuusen värinen. Peukaloihin laitoin hopeiset holoniitit ja muut vihreät jätin rauhaan. Nimettömässä kerros hopeista Cuccion Hong Kong Harboria ja päällä kerros Flormarin hopeista hololakkaa. Flormarin holot tai ainakin tämä hopeinen ovat sen verran liruja, että ne pitää kerrostaa jonkun muun lakan päälle. Kuvissa kimmeltää, mutta holoisuutta en kuviin saanut. On luonnossakin aika hento holoefekti, mutta tykkään siitä silti. Keskisormessa Essencen valkoista leimojen pohjalla. Pitkästä aikaa tein kaksivärisen leimauksen ja kokeilin mistelinoksia. Leimauksessa käytin Essencen Santa Babya sekä Meet Me Under The Mistletoeta, leima oli Bundle Monsterin laatasta BM-014. Koska leimailu on lähellä sydäntä, pitäisi useammin muistaa leimata useammalla värillä samaan aikaan, liukuvärjätty koko kynnen leima voisi olla hieno ! Kivat näistä tuli ja tuo Essencen vihreä on niin herkullinen !


Mitä mieltä kynsistä ? Mitä jouluperinteisiisi kuuluu ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Mulla on myös tuo Essencen vihreä ja tykkään siitä näääääin paljon. Multa sattuu löytymään myös tuo Flormarin lakka ja sehän kyllä sopiikin hyvin joululakaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyy joku muukin joka tykkää tuollaisesta 'rumasta' tummanvihreästä ! :D
   Niin tuo flormar sopiikin, kimaltelee kivasti. Pitäisi muistaa vain useammin ottaa tuolta käyttöön. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)